شرکت گیاهان دارویی زرین گیاه ( از تولید به مصرف ) تماس: مهندس سید حسن غیبی 09147297295

کاشت و فروش انواع نشاء و قلمه گیاهان دارویی
کاشت و فروش انواع نشاء و قلمه گیاهان دارویی
بسته بندی اصولی نشاء و قلمه گیاهان دارویی
بسته بندی اصولی نشاء و قلمه گیاهان دارویی
چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال
چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال
چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال
چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال
ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران
ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران
ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران
ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران
تولید در سینی کشت به درخواست مشتری
تولید در سینی کشت به درخواست مشتری
تولید کشت بافتی بعضی از گیاهان دارویی
تولید کشت بافتی بعضی از گیاهان دارویی
تولید گلدانی گیاهان دارویی به درخواست مشتری
تولید گلدانی گیاهان دارویی به درخواست مشتری
تولید نشاء و میوه فیسالیس خوراکی
تولید نشاء و میوه فیسالیس خوراکی
تولید نشاء فیسالیس دارویی
تولید نشاء فیسالیس دارویی
تولید نهال و قلمه گل محمدی
تولید نهال و قلمه گل محمدی
Previous Next Play Pause
کاشت و فروش انواع نشاء و قلمه گیاهان دارویی بسته بندی اصولی نشاء و قلمه گیاهان دارویی چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران تولید در سینی کشت به درخواست مشتری تولید کشت بافتی بعضی از گیاهان دارویی تولید گلدانی گیاهان دارویی به درخواست مشتری تولید نشاء و میوه فیسالیس خوراکی تولید نشاء فیسالیس دارویی تولید نهال و قلمه گل محمدی

فروش ویژه

 

هماور دارویی به صورت خشک به مقدار محدود موجود می باشد

 

کیلویی 400 هزار تومان

 

 

محیط کشت ارگانیک

در اکتبر 2002 وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا برنامه تولید محصولات ارگانیک را ارائه نمود. بر اساس قانون، تولید محصول ارگانیک عبارت است از یک سیستم تولیدی توانمند که توسط عملیات مکانیکی، بیولوژیکی و کشت های تلفیقی مرتبط با چرخه پرورش گیاهان مدیریت شود و باعث ارتقای تعادل اکولوژی و تنوع زیستی گردد. در مقایسه با کشاورزی مرسوم، کشاورزی ارگانیک این پتانسیل را دارد که تشکیل ساختمان خاک، تنوع زیستی خاک، مقاومت در برابر تنش ها و بهبود کیفیت و امنیت غذایی را بالا ببرد. برای تولید یک محصول ارگانیگ علاوه بر این مشخصات، باید از دانهال ها و نشا های ارگانیک استفاده شود، کمپوست ها تحت شرایط خاصی تولید شوند و کود های مصرفی نیز باید جزو لیست مواد مجاز باشند. برخی آزمایشات نشان داده اند که کمپوست زباله یا فاضلاب شهری ممکن است حتی در حد سمیت، آلوده به فلزات سنگین باشند. از این رو حتما باید جانب احتیاط را برای استفاده از این مواد جهت تولید نشای سبزی ها رعایت نمود.

محیطی که برای رشد نشا مورد استفاده قرار می گیرد باید بتواند مواد غذایی کافی را تامین نماید، تبادلات گازی را بین ریشه و اتمسفر میسر سازد، دارای زهکش مناسب بوده و قادر به نگهداری نشاها باشد. در تولید ارگانیک برای تهیه چنین محیطی، موادی که با هم مخلوط می شوند نباید شامل مواد غیرمجاز مثل کودهای استارتر رشد یا عوامل مرطوب کننده باشند. امروزه می توان از مخلوط های آماده ارگانیک موجود در بازار استفاده نمود. البته مواد اولیه مختلفی نیز وجود دارد که یک پرورش دهنده نشا می تواند برای ساخت یک مخلوط خاکی مناسب، با مخلوط کردن نسبت های مختلفی از آنها نیاز نشاها را برآورده سازد.

از زمان تمایل تولید کنندگان محصولات باغی به تولید محصولات ارگانیک، این چالش وجود داشته که منابع مختلف اقتصادی و مناسب جهت استفاده در ترکیب محیط کشت یافت شوند. محیط کشت های تجاری با مبنای پیت برای تولید گواهی شده محصولات ارگانیک، هم اکنون در دسترس و مرسوم است. اما این ترکیبات معمولا قیمتی بالا دارند و بر مبنای پیت هستند که ترکیبی غیرقابل تجدید شدن است، به سرعت تجزیه می شوند و از سوی دیگر همیشه در دسترس نیستند. یک راه حل بالقوه برای حل این مشکلات، استفاده از کمپوست پسماندهای ارگانیک محلی به عنوان یک جزء با محیط کشت کامل و منبع عناصر غذایی است. در هر منطقه می توان با استفاده از مواد ارگانیک موجود، ترکیبی مناسب برای محیط کشت نشاء پیدا کرد. در شروع کار، استفاده از روش آزمون و خطا در سطح کوچک و ارزیابی نتایج لازم است تا بعدا بتوان آن را در سطح وسیع مورد استفاده قرار داد.

برخلاف گفته برخی منتقدین، تولیدکنندگان محصولات ارگانیک می توانند از گستره وسیعی از مواد در ترکیب محیط کشت خود استفاده کنند. برخی از مواد ارگانیک که قابلیت استفاده در آمیخته های محیط کشت نشاء را دارند عباتند از: خاک، کمپوست، ورمی کمپوست، پیت، کودهای حیوانی، الیاف نارگیل، الیاف فندق، الیاف خرما، سبوس، پونجه، کنف، خاک اره، رس، پرلیت، ورمیکولیت، پسماندعای صنایع (نیشکر، پنبه، شیرین بیان، برنج) و خاکبرگ. تحقیقات مولف (جمال جوانمردی) و همکاران بر استفاده از این مواد برای تولید نشای ارگانیک نتایج خوبی به دنبال داشته است.

خاک

بسیاری از تولیدکنندگان به علت برخی از خواص سودمند خاک مانند خاصیت بافری و قابلیت نگهداری عناصر، آن را به دیگر محیط کشت ها ترجیح می دهند. ترکیبات خاکی را باید قبل از استفاده پاستوریزه نمود و از استفاده ار خاک های آلوده باید خودداری کرد. خاک های سطحی فاقد آلودگی، ترکیب مناسبی برای استفاده هستند. به منظور ضدعفونی خاک ها، روش آفتاب دهی، ضد عفونی با بخار، حرارت دادن خاک و استفاده از مایکروویو قابل توصیه هستند.

شن

شن های مورد استفاده در آمیخته های مختلف محیط کشت، با هم متفاوت هستند. شن درشت بهترین ماده برای استفاده در محیط کشت است. این ماده باعث افزایش هوا در ترکیبات خاکی می شود. از شن های با منشا گچی نباید استفاده نمود. شن با قرار گیری در لابه لای سایر اجزای محیط کشت، باعث افزایش فاصله آنها از همدیگر شده و تراکم آمیخته را کم می کند. از دیگر خصوصیات شن مورد استفاده می توان به تمیز بودن و pH نزدیک به خنثی آن اشاره نمود. شن  از دیگر اجزای تشکیل دهنده محیط کشت به مراتب سنگین تر است. افزایش وزن محیط کشت برای گیاهان باند یا با وزن کنوپی زیاد مفید است و مانع خم شدن یا افتادن آنها می شود. شن یکی از ارزان ترین و در دسترس ترین اجزای محیط کشت به شمار می رود.

ورمیکولیت

ورمیکولیت ماده معدنی میکاداری است که با دیدن حرارت زیاد در کوره، منبسط شده و به شکل توده ای سبک وزن در می آید. ورمیکولیت در آمیخته کشت، آب و کود را در خود نگه می دارد؛ حاوی کلسیم، منیزیم، آلومینیوم و آهن است و واکنشی نزدیک به خنثی دارد. از اندازه متوسط آن بیشتر برای جوانه زنی بذور استفاده می شود. اندازه های درشت تر آن را می توان برای گیاهان مسن تر مورد استفاده قرار داد. این ماده وقتی مرطوب شود حجمش افزایش می یابد و نباید در این شرایط تحت فشار قرار گیرد چون ساختمان متخلخل خود را از دست می دهد. ورمیکولیت یکی از مهمترین اجزای ترکیبات بدون خاک تجاری برای پرورش نشای ارگانیگ و غیر ارگانیک سبزیجات به حساب می آید.

پرلیت

پرلیت یک سنگ آتشفشانی حرارت دیده، منبسط شده، به رنگ سفید و سبک وزن است. پرلیت ماده ای استریل و با واکنش خنثی است. با اضافه شدن به ترکیب محیط کشت فضای لازم برای هوای خاک را افزایش می دهد و زهکش خاک را بهبود می بخشد. این ماده می تواند حدود 4-3 برابر وزنش، آب در خود نگه دارد. پرلیتی که در باغبانی مصرف می شود قطری بین 5/1 تا 3 میلی متر دارد. پرلیت نیز یکی از مهمترین اجزای ترکیبات بدون خاک تجاری برای پرورش نشای ارگانیک و غیرارگانیک سبزیجات به حساب می آید.

پیت

پیت عبارت است از بقایای گیاهان آبزی باتلاق ها و مرداب ها مانند خزه اسفناگوم، نی ها، جگن ها و باریک برگان که به حالت نیمه پوسیده و تجزیه شده به جا مانده اند و خرد شده آن را پس از استخراج، در ترکیبات خاکی به کار می برند. ترکیبات پیت های مختلف بر حسب نوع گیاهی که از آن به وجود آمده اند، مقدار پوسیده بودن، مقدار ماده معدنی و درجه اسیدی بودن متفاوت است. معمول ترین نوع پیت، اسفاگنوم پیت ماس است که دارای رنگ قهوه ای است. ظرفیت نگهداری آب آن حدود 10 برابر وزن خشکی می باشد. این ماده، اسیدی است و واکنشی برابر 3/8 تا 4/5 دارد. از نظر مواد غذایی مقدار کمی نیتروژن دارد و فسفر و پتاس آن ناچیز است، بنابراین بیشتر برای نگهداری آب به ترکیبات محیط کشت اضافه می شود.

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی پیت آن را به یکی از بهترین محیط کشت های پرورش گیاهان تبدیل کرده است. امروزه پیت به عنوان مهمترین جزء محیط کشت بدون خاک در تمام دنیا کاربرد دارد. گسترش استفاده از پیت به عنوان یک مکمل ارگانیک با ظرفیت نگهداری عالی آب به یک چالش اقتصادی و زیست محیطی تبدیل شده است. به علت هزینه های بالای پیت و حل دلواپسی های زیست محیطی، بررسی هایی پیرامون یافتن جایگزین ارگانیک و کم هزینه برای پیت در حال انجام است.

تحقیقات نشان داده است که مخلوط نمودن پیت با ورمی کمپوست، الیاف نارگیل و پرلیت در محیط کشت نشای گوجه فرنگی نتایجی مشابه یا بهتر از شاهد تجاری غیرارگانیک داشته است. ترکیب پیت و پرلیت به نسبت 60 به 40 از بهترین محیط کشت ها برای کشت گوجه فرنگی گلخانه ای معرفی شده است. 

الیاف نارگیل

الیاف خرد شده نارگیل، ترکیبی از قطعات کوچک فیبر و پودر آن است که به عنوان محصولی ثانویه از صنایع مرتبط با نارگیل به شمار می آید. قسمت اعظم الیاف نارگیل دنیا در هند، سریلانکا، فیلیپین، اندونزی و امریکای مرکزی تولید می شود. میزان اسیدیته آن حدود 5/5 تا 6/8 است و معمولا حاوی سطوح بالاتری از پتاسیم، سدیم و کلر نسبت به پیت هستند. به علت میزان بالای پتاسیم آن و نیاز کمتر به مصرف کودهای پتاسه از نظر اقتصادی سودمند است. الیاف نارگیل 2 تا 4 برابر انواع پیت دوام دارد، اما اساسا به خاطر هزینه های حمل و نقل، گرانتر از پیت ها است. الیاف نارگیل به صورت قطعات مکعبی شکل فشرده در بازار موجود است. این الیاف در زمان مرطوب شدن افزایش حجم می یاب و به عنوان جایگزین مناسبی برای پیت می باشد. مرطوب کردن الیاف نارگیل ساده تر از پیت است چون فاقد کوتین واکسی است. از این ماده برای بهبود یا افزایش خصوصیات مناسب فیزیکی و شیمیایی خاک مثل ظرفیت نگهداری آب، میزان عناصر در دسترس، سرعت نفوذ آب، تخلخل کل و فعالیت هدایت هیدرولیکی خاک به آن اضافه می کنند. بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی الیاف نارگیل نشان داده است که این ماده به عنوان جزئی از محیط کشت نشای سبزیجات برای مناطق گرمسیری کاملا مناسب است. در هنگام استفاده از الیاف نارگیل رعایت چند نکته ضروری است. استفاده از کودهای مکمل پتاسه را باید کاهش داد، اما نیاز به استفاده از کودهای مکمل نیتروژنه بیشتر است. از آنجا که معمولا در فرآوری الیاف نارگیل از آب شور استفاده می شود، احتمال خسارت نمک وجود دارد از این رو باید حتما قبل از استفاده، با آب شسته شود.

ورمی کمپوست

از آنجا که منابع گیاهی و حیوانی زیادی را می توان به عنوان ماده اولیه تولید ورمی کمپوست مورد استفاده قرار داد، امروزه تولید آن در اکثر مناطق امکان پذیر است. فرآیند تولید ورمی کمپوست شامل روش هایی است که در آن، مواد نا مشخص و غیرضروری در پسماندهای آلی به مواد مفید تبدیل می شوند. در این فرآیند مجاری گوارشی جنس خاصی از کرم خاکی (Eiseniaftida sp.) پسماندهای آلی را به موادی مفید تبدیل می نمایند. محصول نهایی ماده ای بی بو و پیت مانند است که ساختمان خوب، ظرفیت نگهداری آب مناسب، موا غذایی قابل دسترس نسبتا زیاد و متابولیت های میکروبی زیادی دارد که ممکن است مانند مواد تنظیم کننده رشد عمل کنند. در این مورد گزارش شده است که استفاده از ورمی کمپوست می تواند فعالیت میکروبی خاک خصوصا فعالیت آنزیم نیتروژناژ آنها را افزایش دهد.

ورمی کمپوست سرشار از مواد آلی و با نسبت C:N پایین است. خصوصا ورمی پوست به ماده آلی اولیه ای که کرم های خاکی روی آن فعالیت کرده اند و همچنین میزان بلوغ ورمی کمپوست حاصله بستگی دارد. برای مثال ورمی کمپوست گوسفندی نسبت به ورمی کمپوست اسب و گاو تخلخل ظاهری، ظرفیت نگهداری آب و EC بیشتر، ولی فضای روزنه ای کمتری دارد. این ورمی کمپوست، pH پایین تری نسبت به بقیه دارد. به طورکلی ترکیب محیط کشت حاوی ورمی کمپوست تولید شده از پسماندهای گوسفند، گاو، مرغ، اسب و خوک تفاوت گسترده ای در میزان عناصر غذایی دارند.

واکنش نشای سبزی های مختلف به انواع ورمی کمپوست متفاوت است به طوریکه در یک ازمایش نشان داده شده است که کیفیت نشاهای بادمجان و فلفل با اضافه شدن ورمی کمپوست به محیط کشت، افزایش می یابد، ولی در گوجه فرنگی کیفیت اندکی کاهش می باید.

کمپوست

کمپوست یکی از معمولترین اجزای تشکیل دهنده محیط کشت های ارگانیک است. بسیاری از تولید کنندگان نشای گیاهان دارویی و سبزیجاتتا 505 کمپوست در ترکیب محیط کشت خود استفاده می کنند. میزان جذب آب و فراهمی عناصر غذایی در کمپوست بالاست. کمپوست می تواند باعث توقف برخی بیماری ها نیز گردد. چگونگی توقف بیماری ها توسط کمپوست را باید به نحوه تجزیه شدن مواد گیاهی در حین عملیات کمپوست شدن ربط داد. این عملیات سه مرحله دارد. در طی اولین مرحله، دما بین 40 تا C˚50 بالا می رود و مواد به راحتی مورد تجزیه قرار می گیرند. در دومین مرحله، دما بین 40 تا C˚65 خواهد بود و موادی مانند سلولز نیز تخریب خواهند شد. در این مرحله بسیاری از پاتوژن ها و بذور علف های هرز و متاسفانه برخی ارگانیسم های مفید از بین می روند. سومین مرحله زمانی شروع می شود که دما شروع به کاهش می نماید. در این مرحله می توان برخی از ارگانیسم های مفید از بین رفته در مرحه قبل مانند Streptomyces, Gliocladium و Trichoderma را اضافه نمود. این ارگانیسم ها به عنوان کنترل کننده های بیولوژیکی نقش ایفا می کنند.

کیفیت کمپوست بستگی به چگونگی تهیه، میزان پوسیدگی و عناصر غذایی مواد اولیه آن دارد. هنگام تهیه کمپوست باید توجه داشت که دست کم 6 ماه زمان برای آماده شدن نیاز دارد. برای نشاهای بهاره، کمپوست باید تابستان قبل تهیه شده باشد و پاییز و زمستان را طی کند. عملیات تولید کمپوست مشکل نیست اما به تجریه نیاز دارد. کودهای دامی، پسماندهای مزارع و باغات، باریک برگان و یونجه خشک شده و دیگر مواد را می توان برای تهیه کمپوست مورد استفاده قرار داد. کمپوست مورد استفاده برای ترکیبات محیط کشت باید دارای خصوصیات زیر باشد:

مقاومت محصولات مختلف در برابر  ECهای مختلف کمپوست ها و به طور کلی محیط کشت ها متفاوت است. گزارش شده است که در پرورش نشاهای سه سبزی کلم بروکلی، پیاز و گوجه فرنگی در محیط کشت ارگانیک حاوی کمپوست پوست درخت کاج و تفاله نیشکر با ECهای مختلف، کلم بروکلی مقاومت بالا، پیاز مقاومت متوسط و گوجه فرنگی کمترین مقاومت را داشته است. خصوصیات سودمند کمپوست مانند غنی ساختن محیط از نظر عناصر غذایی، غلبه بر بیماری های خاکزاد، کاهش شدت بیماری های ناشی از پاتوژن ها در گیاهان برگی و بهبود خصوصیات فیزیکی، بیولوژیکی و شیمیایی محیط کشت قبلا گزارش شده است. با افزودن کمپوست حاصل از پسماندهای قطعات گیاهی به محیط کشت، نسبت C:N و درصد رطوبت، کاهش و ثبات محیط کشت، تحریک نیتروژن، EC و pH و تخلخل ظاهری افزایش می یابد. استفاده از کمپوست پسماندهای میوه جات فعالیت میکروبی خاک خصوصا فعالیت آنزیم نیتروژناز آنها افزایش می دهد. کمپوست قارچ از بهترین محیط های کشت گوجه فرنگی به حساب می آید.

کمپوست چوب کاج

این کمپوست حاوی لیگنین بالایی است و آماده سازی آن فرآیندی زمان بر دارد. مخلوط محیط کشت را سبک می کند، به میزان هوای خاک می افزاید، ظرفیت نگهداری آب را کاهش می دهد و می تواند تا اندازه ای جایگزین پیت ماس شود. در مقایسه با انواع پیت، این کمپوست حجم هواب بیشتری دارد ولی از نظر ظرفیت نگهداری آب کمتری برخودار است. این کمپوست در طی دوره کشت دچار کاهش حجم می شود. راه حل این مشکل فشردن آن در زمان پر کردن ظروف کاشت است.

دامنه اسیدیته کمپوست چوب کاج معمولا بین 5 تا 5/6 و مقدار نمک محلول آن پایین می باشد. آمیخته هایی که حاوی این کمپوست هستند، احتمالا به نیتروژن بیشتری نیاز دارند. کمپوست چوب کاج به همراه کمپوست تفاله نیشکر می تواند جایگزین اسفاگنوم پیت در تولید نشای پیاز، کلم بروکلی و گوجه فرنگی باشد.

کمپوست کودهای حیوانی

کودهای دامی عنصری کلیدی جهت تولید ارگانیک و ماده ای نسبتا پایدار در مدیریت خاک به شمار می آیند. در تولید ارگانیک، کودهای دامی به صورت تازه، خشک شده یا کمپوست شده به خاک اضافه می شوند. کمپوست کودهای حیوانی شامل مدفوع چهارپایان، پرندگان، پودر استخوان و مواد زاید کشتارگاه ها مانند خون تازه، خون و گوشت خشک شده، شاخ و سم حیوانات و غیره می باشد. همچنین از کود انسانی نیز ممکن است استفاده شود. این نوع کود نه تنها خواص فیزیکی محیط کشت را بهبود می بخشد، بلکه در تقویت خاک و تکمیل خواص شیمیایی آن نیز نقش مهمی بازی می کند. ترکیب شیمیایی این کودها، بسته به نوع حیوان و خوراک مصرفی متفاوت می باشد. استفاده از کودهای حیوانی نظیر سگ، گربه و خوک در تولید ارگانیک ممنوع است، چون این گونه های جانوری پارازیت های مشترک زیادی با انسان دارند.

کود دامی تازه به عنوان یک منبع عالی برای تولید محصولات ارگانیک به شمار می رود. این کودها تامین کننده عناصر غذایی، ماده آلی و تحریک کننده فرآیندهای میکروبی در خا هستند که به حاصلخیزی آن کمک می کنند. اما استفاده از کود تازه محدودیت ها و مشکلاتی را نیز به همراه دارد. برخی کودهای تازه، حاوی آلودگی هایی مانند ارگانیسم های بیماری زا، باقیمانده هورمون ها، آنتی بیوتیک ها و آفت کش هایی هستند که در سیستم تولید ارگانیک ایجاد مشکل می کنند. بسیاری از این مواد در طی دمای بالای فرآیند تولید کمپوست حذف می شوند. در پروتکل های تولید ارگانیک ذکر شده است که می توان حداقل 120 روز قبل از برداشت سبزیجات، از کودهای دامی تازه استفاده کرد. فلزات سنگین نیز یکی از آلوده کننده های مهم کودهای دامی خصوصا در مقیاس تولید صنعتی هستند. در سوییس برای تولید نشاهای ارگانیک سبزیجات از پسماندهای کشتارگاه ها استفاده می شود، اما این روش پس از بحران جنون گاوی از سال 2003 به بعد محدود شده است.

پودر پر

پودر پر یک محصول ثانویه در صنایع فرآوری ماکیان می باشد و به عنوان جزیی از غذای حیوانات و همچنین به عنوان کود نیتروژنه کند رهای ارگانیک مورد استفاده قرار می گیرد. این پودر حاوی پروتیین بالا و 15 درصد نیتروژن است که مقادیر 45، 55 و 65 درصد از آن به ترتیب پس از 1، 2 و 8 هفته آزاد می شود.

پودر پر یکی از اجزای مفید ارگانیک برای اضافه کردن به ترکیب محیط کشت نشاهای گوجه فرنگی، کاهو، کاهوی چینی و رازیانه می باشد. استفاده از پودر پر به نسبت یک به سه با پیت بهترین تاثیر را بر رشد نشهای گوجه فرنگی دارد.

سبوس برنج

سبوس برنج ماده ای است آلی که هم فضای کافی برای هوای لازم در محیط کشت را فراهم می سازد و هم به تدریج عناصر موجود در ساختمان خود را در اختیار گیاه قرار می دهد. خصوصیات مناسب فیزیکی و شیمیایی سبوس برنج، این ماده را به عنوان ماده ای افزودنی به محیط کشت نشای سبزیجات تبدیل کرده است.

یونجه

یونجه می تواند جایگزین مناسبی برای پیت ماس باشد. یونجه عناصر غذایی خصوصا نیتروژن را به تدریج در اختیار گیاه قرار می دهد. مقدار نیتروژن یونجه در حد 3 درصد می باشد. یونجه باید قبل از استفاده در محیط کشت، فرآوری شود. یونجه خشک شده را باید خرد کرد و از الک 2 سانتی متری گذراند. بعد از افزودن آب، به آن اجازه داده می شود تا طی 20 روز تجزیه شود. سپس به مدت 20 روز دیگر در مجاورت هوا خشک می شود و پس از آن آماده استفاده است. پودر یونجه حاوی مواد ناشناخته ای است که جذب عناصر معدنی را برای نشاها تسهیل می کند.

خاک اره

کیفیت خاک اره مورد استفاده در محیط کشت، به چوبی که از آن تهیه شده بستگی دارد. خاک اره سدر، گردو و درخت غول ممکن است برای گیاهان سمی باشند. خاک اره بلوط، گردوی آمریکایی و افرا در مصرف سریع تر نیتروژن خاک مشهورند. در آزمایشی نشان داده شده است که ترکیبی از خاک اره به علاوه کمپوست پسماندهای گیاهان فلفل سبز، خیار و لوبیای رونده توانست محیطی مناسب را برای جوانه زنی، رشد نشا و محصول دهی خربزه، کاهو و گوجه فرنگی آلبالویی فراهم بیاورد و جایگزینی برای محیط های مرسوم مانند پیت باشند.

خاک برگ

خاک برگ از پوسیده شدن موادی مانند برگ درختان و چمن های قیچی شده و غیره حاصل می شود. ارزش غذایی چندانی ندارد ئ تناه به منظور سبک و قابل نفوذ کردن مخلوط های گلدانی مورد استفاده قرار می گیرد. برای تهیه خاک برگ، در فصل پاییز برگ های خشک درختانی که رگبرگ های ضخیم و خشن ندارند (مانند درختان میوه، افرا، نارون و غیره) را در محلی در روی سطح زمین یا در یک گودال به صورت لایه لایه جمع آوری کرده و بین هر بار انباشتن، عمل آبیاری انجام می شود. برگ های به تدریج در اثر رشد و نمو باکتری ها می پوسند. معمولا هر چند روز یکبار به منظور جلوگیری از گرمای بیش از حد در درون توده که منجر به از بین رفتن باکتری ها می شود و همچنین جهت هوا رسانی به باکتری های هوازی، این توده را به هم می زنند. این کار مراحل پوسیده شدن را تسریع می کند. در شرایط عادی، خاک برگ پس از 8 تا 12 ماه قابل استفاده می شود ولی خاک برگ های 3 تا 4 ساله ترجیح داده می شوند. خاک برگ های آماده شده را باید الک کرد تا چوب ها و قسمت های زاید آن جدا شود. خاک برگ ممکن است محتوی بذور علف های هرز، آفات و امراض باشد، لذا قبل از مصرف گند زدایی شود.

پسماندهای ناشی از صنایع

پسماندهای صنایع تولید قند از نیشکر، پنبه، شیرین بیان، روغن و ... را می توان به عنوان یکی از اجزای تشکیل دهنده محیط کشت ارگانیک برای تولید نشای سبزیجات به حساب آورد. این مواد باعث افزایش فعالیت میکروبی خاک خصوصا فعالیت آنزیم نیتروژناز آنها شده و در نتیجه نیتروژن معدنی شده خاک را افزایش می دهند. کمپوست تفاله نیشکر به همراه کمپوست چوب کاج می تواند جایگزینی برای اسفاگنوم پیت در تولید نشای پیاز، کلم بروکلی و گوجه فرنگی باشد.

نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران

 

توليد و فروش انواع نشا گياهان دارویی

شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشا انواع گیاهان دارویی می باشد.

شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر پايه دانش فني روز و تجربه چندين ساله در عرصه تولید نشا گياهان دارويي توانسته است تا با توليد کيفي انواع نشا گیاهان دارویی گامي بزرگ در نهادينه کردن فرهنگ جايگزيني روش هاي کشت سنتي با کشاورزي مدرن روز جهان بردارد. لذا از متقاضیان عزیز تقاضا می گردد نسبت به دادن سفارش با آقای سید حسن غیبی به شماره موبایل ۰۹۱۴۷۲۹۷۲۹۵ تماس گرفته و جهت هماهنگی بیشتر اعلام آمادگی فرمایند. شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بعد از عقد قرارداد، در هر میزانی توانایی تولید نشاءهای گیاهان دارویی مانند نعناع فلفلی، مریم گلی دارویی، بادرنجبویه، آویشن باغی، سرخارگل، سنبل الطیب، خار مریم، زوفا، به لیمو و بسیاری از گیاهان دارویی دیگر را دارا می باشد.

شرکت زرین گیاه ارومیه سالانه بالغ بر پنج میلیون عدد نشاء، قلمه و ریزوم گیاهان دارویی را با کیفیت بالا تولید می نماید.

بذر نشاهای تولید شده از شرکت های معتبر آلمانی خریداری شده و از کیفیت بالایی برخوردارند.

لیست بعضی از نشاء های تولیدی شرکت زرین گیاه ( توانایی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی را داریم )

آخرین تغییر قیمت: 20 اسفندماه 99

اگر جدول را بطور کامل نمی بینید جدول را به سمت راست یا چپ ببرید ( اسکرول کنید )

ردیف

نوع نشاء تولیدی

قیمت هر عدد نشاء (تومان)

روش تکثیر

نام انگلیسی

نام علمی

1

نهال کیسه ای گل محمدی کاشان (مخصوص اسانس گیری) 5 تن در هکتار وزن تر

بالای 5000 عدد قیمت 3500

قلمه

Persian rose, Damask rose

Rosa damascenae Mill

2

نهال کیسه ای گل محمدی تبریز (مخصوص اسانس گیری) 5 تن در هکتار وزن تر

بالای 5000 عدد قیمت 3500

قلمه

Persian rose, Damask rose

Rosa damascenae Mill

3

نهال کیسه ای گل محمدی سرخ (مخصوص خشک کردن)

بالای 5000 عدد قیمت 5000

قلمه

Persian rose, Damask rose

Rosa damascenae Mill

4

نهال کیسه ای گل محمدی صد پر (هم اسانس گیری و هم خشک کردن)

بالای 5000 عدد قیمت 10000

کشت بافت

Persian rose, Damask rose

Rosa damascenae Mill

5

اسطوخودوس

1000

بذر

Lavender

Lavandula officinalis

6

گل راعی

350

بذر

St. John̕ s wort

Hypericum perforatum

7

بادرنجبویه

350

بذر

Balm

Melissa officinalis

8

زوفا

350

بذر

Hyssop

Hyssopus officinalis L.

9

شیشا

350

بذر

Tansy

Tanacetum vulgare L.

10

مریم گلی

350

بذر

sage

Salvia officinalis

11

آویشن باغی

350

بذر

Thyme

Thymus vulgaris

12

سرخارگل

400

بذر

Purple coneflowers

Echinanaceae purpurea

13

فیسالیس دارویی

350

بذر

Alkekengi

Physalis alkekengi

14

آرتیشو

350

بذر

Artickoke

Cynara scolymus

15

خار مریم

350

بذر

Holy thistle

Silybum marianum

16

سنبل الطیب

400

بذر

valerian

Valeriana officinalis

17

گاوزبان ایرانی

350

بذر

viper̕ s bugloss

Echium amoenum

18

مرزنجوش کبیر

350

بذر

Marjoram

Origanum marjorana

19

به لیمو

700

قلمه

Lippia

Lippia citriodora

20

استویا (کشت بافت)

6000

قلمه

Stevia

Stevia rebaudiana

 

استویا (بذری)

1500

بذر    

21

ریزوم نعناع فلفلی

 بالای 100 کیلو، هر کیلو 25000 

ریزوم

Pepper mint

Menthea piperita

خرید بالای 10000 عدد نشاء یا قلمه، قیمت هر عدد نشاء یا قلمه طبق جدول بالا می باشد.

خرید بین 1000 الی 10000 عدد نشاء، بسته به نوع نشاء ( به غیر از قلمه گل محمدی، به لیمو ، استویا، اسطوخودوس ) قیمت هر عدد نشاء بین 700 الی 1000 تومان می باشد.

خرید زیر 1000 عدد نشاء، بسته به نوع نشاء ( به غیر از قلمه گل محمدی، به لیمو ، استویا، اسطوخودوس ) قیمت هر عدد نشاء بین 850 الی 1500 تومان می باشد.

آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشاء انواع گیاهان دارویی هستیم.

فروش نهال موز و نهال آناناس
نهال موز و نهال آناناس برای فروش موجود است. علاقمندان برای تهیه و خرید نهال موز و نهال آناناس لطفاً با شرکت تماس بگیرید.

نشاء گیاهان دارویی تولید شرکت

نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران

فروش انواع نشاهای گیاهان داروئی

توليد و فروش انواع نشا گياهان دارویی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشا انواع گیاهان دارویی می باشد. شرکت تعاونی زرین… ادامه مطلب

گیاهان دارویی تولید شرکت

گیاهان دارویی خشک

گیاهان دارویی تولیدی شرکت

ردیف نام گیاه نام علمی نوع محصول تولیدی 1 آرتیشو Cynara scolymus گیاه خشک و غنچه گل 2 آویشن باغی Thymus vulgaris گیاه خشک و اسانس 3 اسطوخودوس… ادامه مطلب

فروش و توزیع آلوئه ورا

برگ آلوئه ورا

فروش و توزیع برگ آلوئه ورا

شرکت زرین گیاه توزیع کننده و پخش کننده برگ و فرآورده های آلوئه ورا می باشد برای کسب اطلاعات بیشتر با شرکت تماس بگیرید. ادامه مطلب

تولید، عرضه و فروش کلکسیون گیاهان دارویی

کلکسیون گیاهان دارویی, مجموعه گیاهان دارویی, تولید کلکسیون گیاهان دارویی, فروش کلکسیون گیاهان دارویی, عرضه کلکسیون گیاهان دارویی

تولید، عرضه و فروش کلکسیون گیاهان دارویی

تولید، عرضه و فروش کلکسیون گیاهان دارویی کلکسیون گیاهی به مكاني اطلاق مي شود كه گياهان مختلف را در آن جمع آوري نموده و به طور طبيعي از آنها نگهداري… ادامه مطلب

تولیدات کشت بافتی

تولیدات کشت بافتی

تولیدات کشت بافتی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه فعالیت خود را در زمینه آموزش، کشت و پرورش و فرآوری گیاهان دارویی در سال 1389 آغاز نمود. این شرکت… ادامه مطلب

تولید گلدانی گیاهان دارویی

تولیدات گلدانی گیاهان دارویی

تولیدات گلدانی گیاهان دارویی اگر بخواهید می توانید در تمام فصول به خصوص فصل زمستان گیاهان دارویی را به عنوان سبزی در خانه تان پرورش دهید که از طعم و… ادامه مطلب