شرکت گیاهان دارویی زرین گیاه ( از تولید به مصرف ) تماس: مهندس سید حسن غیبی 09147297295

کاشت و فروش انواع نشاء و قلمه گیاهان دارویی
کاشت و فروش انواع نشاء و قلمه گیاهان دارویی
بسته بندی اصولی نشاء و قلمه گیاهان دارویی
بسته بندی اصولی نشاء و قلمه گیاهان دارویی
چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال
چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال
چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال
چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال
ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران
ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران
ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران
ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران
تولید در سینی کشت به درخواست مشتری
تولید در سینی کشت به درخواست مشتری
تولید کشت بافتی بعضی از گیاهان دارویی
تولید کشت بافتی بعضی از گیاهان دارویی
تولید گلدانی گیاهان دارویی به درخواست مشتری
تولید گلدانی گیاهان دارویی به درخواست مشتری
تولید نشاء و میوه فیسالیس خوراکی
تولید نشاء و میوه فیسالیس خوراکی
تولید نشاء فیسالیس دارویی
تولید نشاء فیسالیس دارویی
تولید نهال و قلمه گل محمدی
تولید نهال و قلمه گل محمدی
Previous Next Play Pause
کاشت و فروش انواع نشاء و قلمه گیاهان دارویی بسته بندی اصولی نشاء و قلمه گیاهان دارویی چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران تولید در سینی کشت به درخواست مشتری تولید کشت بافتی بعضی از گیاهان دارویی تولید گلدانی گیاهان دارویی به درخواست مشتری تولید نشاء و میوه فیسالیس خوراکی تولید نشاء فیسالیس دارویی تولید نهال و قلمه گل محمدی

فروش ویژه

 

هماور دارویی به صورت خشک به مقدار محدود موجود می باشد

 

کیلویی 400 هزار تومان

 

 

مرزنگوش تر (مرزنگوش بستانی)

نام انگلیسی:  Marjoram 

نام علمی: Origanum marjorana

خانواده: Lamiaceae

مقدمه

مردم مصز باستان مرزنگوش تر را کشت و به عنوان سبزی از آن استفاده می کرده اند. این گیاه در روم و یونان باستان نماد خوشحالی و مسرت بوده است. آپیسیوس می گوید: مردم روم باستان از سال 30 میلادی از مرزنگوش تر به عنوان ادویه استفاده می کرده اند.

کشت این گیاه در برخی کشور های اروپایی، از قرن چهاردهم آغاز شد. پیکر رویشی گیاه را پس از برداشت خشک کرده، سپس آن را می کوبند و به عنوان ادویه مخصوص گوشت از آن استفاده می کنند. مرزنگوش تر بوی بسیار مطبوعی دارد. اگر چه اکنون از این گیاه بیشتر به عنوان ادویه استفاده می شود، ولی مرزنگوش تر خاصیت دارویی دارد و از آن برای درمان ورم روده، نفخ شکم و به عنوان ماده ای آرامبخش استفاده می گردد.

از اسانس عمدتا در صنایع گوشت، صنایع کنسرو سازی و صنایع آرایشی و بهداشتی استفاده می شود.

از آنجا که مردم اروپا به این گیاه به عنوان ادویه ای مطبوع علاقه خاصی دارند، همه ساله زمین های زراعی زیادی در سراسر جهان زیر کشت این گیاه می رود.

مهمترین کشور های تولید کننده مرزنگوش تر، عبارتند از: فرانسه، پرتغال، اسپانیا، مجارستان، اطریش، مصر، یونان، مکزیک و ترکیه.

مشخصات گیاه

مرزنگوش تر، گیاهی علفی و چند ساله است که منشا آن جنوب غربی آسیا (قبرس و جنوب ترکیه) و شمال آفریقا گزارش شده است. این گیاه، در بعضی از کشور های اروپایی که آب و هوای سرد دارند به صورت یک ساله کشت می شود.

مرزنگوش تر، دارای ریشه ای نازک و با انشعاب های فراوان است.

ساقه مستقیم، چهار گوش و با ارتفاعی بین 25 تا 50 سانتی متر است. ساقه دارای انشعاب های فراوانی است. شاخه های جوان از کرک های خاکستری پوشیده شده اند، در حالیکه ساقه های مسن، صاف، فاقد رک و به رنگ قهوه ای تیره هستند.

برگ ها کوچک، فاقد دندانه، متقابل و تخم مرغی شکل هستند که مانند صلیب روی شاخه قرار می گیرند. برگ ها دارای دمبرگ کوتاه و پوشیده از کرک های سفید رنگ می باشند.

گل ها کوچک و به صورت مجتمع روی چرخه هایی در انتهای ساقه های فرعی قرار می گیرند. در هر چرخه، 7 تا 9 گل قرار دارد. گلها به رنگ سفید یا صورتی تیره ظاهر می شوند.

براکته ها گرد یا تخم مرغی شکل و پوشیده از کرک، بدون پایه و متصل به ساقه اند. میوه کپسول، کوچک، تخم مرغی شکل، نامنظم و به رنگ قهوه ای روشن است. وزن هزار دانه 2/0 (دو دهم) تا 4/0(چهار دهم) گرم است.

پیکر گیاه، به علت وجود اسانس در حفره های مخصوصی که در طرفین برگ و در زیر کوتیکول ها قرار دارند، معطر می باشد. مقدار اسانس در اندام های هوایی متفاوت بوده و بین 5/0 تا 3/1 درصد است. برگ ها به تنهایی حاوی 2 تا 5/2 درصد اسانس هستند. اسانس از ترکیبات مختلفی تشکیل شده است. 40 % این ترکیبات را ترپن های هیدروکربور دار نظیر گاما – ترپینن، آلفا – ترپینول، پینن، سیس سابینن هیدرات، لینالول و تعدادی دیگر از مواد ترپنی تشکیل می دهند. اسانس، همچنین حاوی مواد تلخ (9 تا 10 درصد اسید رزمارین) و مواد رزینی است.

بذر ها تا 2 الی 3 سال کیفیت رویشی مناسبی دارند. در شرایط گلخانه، معمولا پس از 5 تا 6 روز جوانه می زنند، و بعد از 8 تا 12 روز همه بذر ها سبز می شوند. اما در هوای آزاد، پس از 20 تا 22 روز سبز می شوند. گیاه در اوایل، رشد و نمو کندی دارد و 35 تا 45 روز پس از رویش رشد آن سریع می شود، به طوری که پس از این مدت با تولید شاخه ها و انشعاب های جدید، گیاه کاملا انبوه و پر پشت می شود.

مرزنگوش تر در کشور ما معمولا اواخر بهار – اوایل تابستان (خرداد – تیر) شروع به گل دهی می کند. گل دهی در مرزنگوش تر، 25 تا 30 روز به طول می انجامد.

چنانچه اندام های هوایی گیاه در مرحله گلدهی برداشت شوند، در این صورت مساعد بودن شرایط اقلیمی محل رویش، اواخر تابستان (شهریور) گیاهان مجددا به گل خواهند نشست. رسیدن و کامل شدن میوه ها به طور همزمان و یکسان صورت نمی گیرد. میوه ها از اوایل شهریور به تدریج می رسند و پس از رسیدن، از گیاه جدا و به اطراف ریزش می کنند.

نیازهای اکولوژیکی

مرزنگوش تر در طول رویش به هوای گرم و نور کافی نیاز دارد. مجموع دمای لازم در طول رویش، بین 3200 تا 3400 درجه سانتی گراد و مجموع روشنایی لازم معادل 1400 تا 1500 ساعت است. بذر ها در دمای 12 تا 15 درجه سانتی گراد جوانه می زنندد، ولی درجه حرات مطلوب برای جوانه زنی آنها 20 تا 22 درجه سانتی گراد است. گیاهان جوان (در اوایل دوره رویشی) در دمای 1- تا 2- درجه سانتی گراد دچار سرما زدگی شده و خشک می شوند. رشد و نمو گیاهان در دمای 10 درجه سانتی گراد متوقف می شود.

چنانچه مدتی قبل از گل دهی، هوا ابری یا سرد شود، نه تنها از عملکرد پیکر رویشی کاسته خواهد شد، بلکه در مقدار اسانس تاثیر منفی داشته و باعث کاهش چشمگیر آن می شود.

مرزنگوش تر ریشه های ضعیف و سطحی دارد و قادر به جذب آب از اعماق زمین نیست. از این رو، نیاز این گیاه به آب زیاد است. یکی از محققان اظهار می دارد در صوتی که مقدار رطوبت خاک در طول رویش گیاه 60 % باشد، عملکرد به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت. گیاهان در مرحله جوانه زننی، تولید شاخه های جدید و همچنین در مرحله گل دهی، به مقدار مناسبی آب نیاز دارند و در این مرحله باید تحت آبیاری مناسب قرار گیرند.

به طور کلی، مرزنگوش تر در طول رویش به 600 تا 650 میلی متر بارندگی نیاز دارد. مرزنگوش تر در خاک های با بافت متوسط و غنی از مواد هوموسی و با آب کافی، بهترین عملکرد را خواهد داشت.

پی اچ خاک برای کشت مرزنگوش تر، بین 9/4 تا 7/8 مناسب است.

تناوب کاشت

تناوب کاشت مرزنگوش تر با گیاهانی مناسب است که نه تنها سبب گسترش علف های هرز نشوند، بلکه در افزایش مواد غذایی خاک نیز موثر باشند. بهتر است مرزنگوش تر با گیاهانی به تناوب کشت شود که دوره رویشی کوتاهی داشته باششند تا پس از برداشت آنها و انجام شخم، زمین برای مدتی به صورت آیش باقی بماند.

مرزنگوش تر نسبت به کشت مداوم در یک زمین بسیار حساس است و تکرار کشت آن در یک زمین پس از 2 تا 3 سال انجام پذیر است.

مواد و عناصر غذایی مورد نیاز

مرزنگوش تر در طول رویش به مواد و عناصر غذایی مناسبی نیاز دارد. یکی از محققان اظهار می دارد: در زمین هایی که در آنها مرزنگوش تر کشت می شوند، باید کاملا چرب باشند.

این گیاه در مرحله اول رویش (از بدو سبز شدن تا ساقه دهی) به مقدار فراوانی پتاسیم و مقدار کمی نیتروژن و در مرحله دوم رویش (از ساقه دهی تا تشکیل غنچه)، به عناصر پتاسیم، فسفر و ازت به مقدار یکسان نیاز دارد. در مرحله سوم رویش (از تشکیل غنچه تا رسیدن و کامل شدن بذر ها)، نیاز گیاهان به پتاسیم کاهش می یابد.

هر 500 تا 600 هزار بوته در هکتار، 39/51 کیلو گرم نیتروژن، 81/13 کیلو گرم فسفر و 44/43 کیلو گرم پتاسیم از خاک جذب می کنند. گیاهان همچنین به 90 تا 100 کیلو گرم در هکتار اکسید کلسیم و 35 تا 48 کیلو گرم در هکتار اکسید منیزیم نیاز دارند.

مرزنگوش تر در طول رویش به 80 تا 100 کیلو گرم در هکتار ازت، 36 تا 45 کیلو گرم در هکتار اکسید فسفر و 80 کیلو گرم در هکتار اکسید پتاس نیاز دارد.

یکی از محققن معتقد است که کود دهی مرزنگوش تر را باید در سه مرحله انجام داد.

مرحله اول: هنگام آماده ساختن زمین در فصل پاییز: در این مرحله، باید 40 تا 60 کیلو گرم در هکتار ازت، 60 تا 80 کیلو گرم در هکتار اکسید فسفر و 120 تا 140 کیلو گرم در هکتار اکسید پتاس به خاک افزوده شود.

مرحله دوم: هنگام آماده ساختن خاک در فصل بهار: در این مرحله، باید 40 تا 60 کیلو گرم در هکتار ازت و 18 تا 20 کیلو گرم در هکتار اکسید فسفر به خاک اضافه نمود.

مرحله سوم: پس از برداشت: که همراه با آبیاری 60 تا 70 کیلو گرم در هکتار ازت، باید در اختیار گیاهان قرار گیرد.

آماده سازی خاک

پس از برداشت محصول قبل، بلافاصله زمین را به عمق 25 تا 28 سانتی متر شخم زده و رها می کنند. اواسط پاییز، کود های شیمیایی مورد نیاز گیاه را به خام می افزایند و آنها را به وسیله دیسک با خاک مخلوط می کنند و سپس زمین را تسطیح و اواخر زمستان بستر خاک را برای کشت آماده می کنند.

تاریخ و فواصل کاشت

زمان مناسب برای کاشت مستقیم بذر در زمین اصلی، نیمه دوم اسفند است. فاصله ردیف های کاشت، بین 40 تا 50 سانتی متر مناسب است. عمق بذر مرزنگوش تر در موقع کاشت، باید 5/0 (نیم) سانتی متر باشد. تعداد گیاهان در هر متر طول ردیف، 120 تا 130 بوته مناسب خواهد بود. بذر مورد نیاز برای هر هکتار زمین، 8 تا 10 کیلو گرم است.

در کشت غیر مستقیم: اوایل اسفند زمان مناسبی بری کاشت بذر در خزانه زیر پلاستیک است. در این صورت، اواسط اردیبهشت نشا ها را در ردیف هایی به فاصله 40 تا 50 سانتی متر در زمین اصلی منتقل می کنند. فاصله دو بوته از یکدیگر در ردیف کاشت، 20 تا 25 سانتی متر است. برای هر هکتار زمین، به 110 تا 120 متر مربع خزانه زیر پلاستیک و به 5/1 تا 2 کیلو گرم بذر با کیفیت مطلوب نیاز خواهد بود.

روش کاشت

کاشت و تکثیر مرزنگوش تر به وسیله بذر و به روش مستقیم و غیر مستقیم صورت می گیرد.

کاشت مستقیم: کشت مرزنگوش تر به وسیله ردیف کار در سطوح وسیع به طور مستقیم در زمین اصلی صورت می گیرد. مرزنگوش تر در اوایل از رشد و نمو بسیار کندی برخوردار است و رویش علف های هرز مانع از رشد مرزنگوش تر می شود. از این رو، قبل از رویش بذر ها می توان از علف کش های مناسب استفاده نمود. پس از کشت، بلافاصله باید زمین را آبیاری کرد.

کاشت غیر مستقیم: در این روش، هزینه زیادی را در بر دارد و از آن در سطوح کم کشت استفاده می شود. ابتدا بذر را در خزانه زیر پلاستیک کشت می کنند. هنگام آبیاری باید دقت نمود که بذر ها جابجا نشوند. بذر ها پس از 8 تا 10 روز سبز می شوند. از آنجا که گیاهان کوچک به آب زیاد و خشکی حساس اند، مقدار و زمان آبیاری باید با دقت کامل انجام شود. نشا ها نیز به درجه حرارت بالا حساسند، بدین ترتیب وقتی درجه حرارت فضای زیر پاستیک افزایش می یابد، با باز کردن در ها، دمای داخل آن را کنترل نمود.

وقتی ارتفاع نشا ها به 6 تا 8 سانتی متر برسد، گیاهان ساقه های مناسبی خواهند داشت و می توان آنها را به زمین اصلی منتقل نمود.

مراقبت و نگهداری

برای کاشت مرزنگوش تر، آماده کردن خاک در فصول پاییز و بهار ضروری است. آبیاری به موقع و منظم گیاهان در زمین اصلی و در خزانه، نقش بسزایی در افزایش عملکرد دارد.

پس از بارندگی یا آبیاری، باید خاک بین ردیف ها و گیاهان را به منظور سهولت در تهویه، برگردان نمود. معمولا در طول رویش گیاه، 4 تا 5 بار باید این کار را تکرار کرد. به طور کلی، عمل تهویه را 10 تا 12 روز پس از انتقال نشا ها به زمین اصلی یا چند روز پس از رویش بذر ها در زمین دایمی، باید آغاز کرد.

آبیاری، با مقدار محصول رابطه مستقیم دارد. آبیاری گیاهان در مرحله ساقه دهی، گل دهی و همچنین پس از برداشت، بهترین تاثیر را بر افزایش عملکرد آنها دارد.

در طول رویش گیاهان، مبارزه مکانیکی و شیمیایی بر ضد علف های هرز، ضروری است. قبل از انتقال نشا ها به زمین اصلی، کاربرد علف کش مرکازین، به مقدار 5 تا 5/5 کیلو گرم در هکتار، تاثیر مطلوبی در از بین بردن علف های هرز دارد. برای این کار، می توان از علف کش رونستار نیز بدون وارد آوردن هیچ گونه آسیبی به مرزنگوش تر، استفاده کرد.

چنانچه کاشت و تکثیر گیاه به روش مستقیم صورت گرفته باشد، می توان پس از کاشت و قبل از جوانه زنی بذر ها، 6/0 تا 8/0 درصد گراماکسون به صورت محلول پاشی استفاده نمود.

مرزنگوش تر ممکن است در طول رویش مورد حمله بعضی آفات یا عوامل بیماری زا قرار گیرد. از آن جمله، می توان از بیماری لکه برگی یا ساقه نام برد. عامل این بیماری قارچ آلترناریاست که در صورت گسترش، باعث نابودی محصول می گردد. از آفات مرزنگوش تر، می توان از پروانه برگ خوار نام برد که خسارت های زیادی به این گیاه وارد می نماید. از آنجا که مبارزه با آفات و بیماری ها هزینه زیادی را در بر دارد و یا ممکن است مبارزه شیمیایی با آنها تاثیر چندانی بر آفت نداشته باشد، همواره باید قبل از ابتا، اقدام به پیشگیری از عوامل بیماریزا نمود.

گیاهان پس از اولین برداشت در مرحله تشکیل غنچه، همچنین در آغاز ساقه دهی مجدد و شروع مجدد شاخه زایی، نسبت به عوامل بیماری زای قارچی حساسیت زیادی نشان می دهند.

محلول 5/0 درصد کوپروسان، محلول 25/0 درصد دیتان، محلول 4/0 درصد زینب و محلول 06/0 تا 1/0 درصد فوندازول، سموم مناسبی برای مبارزه با بیماری های قارچی مرزنگوش تر می باشند. برای مبارزه با آفت آن نیز می توان از آفت کش بی. آی. 58 یا اولتراسید استفاده نمود.

مقدار کاربرد این مواد متفاوت است و به اوضاع اقلیمی محل رویش گیاه، شدت بیماری و تراکم آفت بستگی دارد. معمولا هر 8 تا 10 روز، می توان از آنها استفاده نمود.

توصیه می شود 10 روز قبل ا برداشت، از این سموم استفاده نشود، زیرا در کیفیت محصول تاثیر منفی خواهد د اشت. برای افزایش سطح گیاه، می توان از محلول غذایی 4/0 (چها دهم) درصد واکسال یا محلول های مشابه استفاده نمود.

برداشت محصول

در طول رویش گیاه، چند بار می توان محصول را برداشت نمود. برای به دست آوردن محصولی با کیفیت مناسب، اولین برداشت را باید در آغاز گل دهی انجام داد. تاخیر در برداشت مناسب نیست و در کیفیت و کمیت مواد موثره تاثیر منفی دارد.

معمولا اولین برداشت 8 تا 10 هفته پس از کاشت انجام می گیرد. گیاهان از فاصله پنج سانتی متری سطح زمین برداشت می شوند. زمان مناسب برای دومین برداشت، اواخر شهریور – اوایل مهر می باشد.

تحقیقات انجام شده در ایران نشان می دهد که در شرایط مناسب می توان چهار ار پیکر رویشی مرزنگوش تر را برداشت نمود.

محصول را باید هنگامی برداشت کرد که شبنم صبحگاهی گیاهان تحت تابش آفتاب خشک شده باشد. در غیر این صورت، در کیفیت مواد موثره تاثیر منی خواهد داشت.

پس از برداشت پیکر رویشی، آنها را باید خشک کرد. برای این کار، گیاهان را با ضخامت 10 تا 20 سانتی متر روی هم پهن نموده و با چند بار زیر و رو کردن آنها را خشک می کنند.

چنانچه مقدار محصول زیاد باشد، برای خشک کردن آنها باید از خشک کن های الکتریکی استفاده کرد و دمای مناسب برای این کار 35 تا 40 درجه سانتی گراد می باشد. گیاهانی که بدین طریق خشک شده باشند، کیفیت مطلوب تری خواهند داشت. رنگ اندام هایی که به صورت مطلوب خشک شده شده باشند، سبز روشن است. گیاهان را برای عرضه به بازار و استفاده به عنوان ادویه، پس از خشک شدن، خرد می کنند. در بعضی کشور ها، اندام های خشک شده را در کیسه های بزرگ ریخته و تحت فشار خرد می کنند. برای این کار، می توان از دستگاه های مخصوصی که به منظور همین امر طراحی شده اند، بهره جست. ضخامت مناسب اندام های خرد شده، 5/3 تا 5 میلی متر می باشد.

مقدار محصول، بین 8/1 تا 5/2 تن در هکتار وزن خشک گیاه است.

جمع آوری بذر

اگر هدف از کشت گیاهان جمع آوری بذر آنها باشد، محصول را تنها یک بار برداشت می کنند و آن هنگامی است که بذر ها می رسند. شایان ذکر است، در این مرحله اندام های برداشت شده کیفیت دارویی مناسبی ندارند.

زمان مناسب برای جمع آوری بذر ها هنگامی است که رنگ آنها به تدریج قهوه ای (اوایل شهریور) می شود. مقدار عملکرد بذر، 110 تا 150 کیلو گرم در هکتار است.

نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران

 

توليد و فروش انواع نشا گياهان دارویی

شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشا انواع گیاهان دارویی می باشد.

شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر پايه دانش فني روز و تجربه چندين ساله در عرصه تولید نشا گياهان دارويي توانسته است تا با توليد کيفي انواع نشا گیاهان دارویی گامي بزرگ در نهادينه کردن فرهنگ جايگزيني روش هاي کشت سنتي با کشاورزي مدرن روز جهان بردارد. لذا از متقاضیان عزیز تقاضا می گردد نسبت به دادن سفارش با آقای سید حسن غیبی به شماره موبایل ۰۹۱۴۷۲۹۷۲۹۵ تماس گرفته و جهت هماهنگی بیشتر اعلام آمادگی فرمایند. شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بعد از عقد قرارداد، در هر میزانی توانایی تولید نشاءهای گیاهان دارویی مانند نعناع فلفلی، مریم گلی دارویی، بادرنجبویه، آویشن باغی، سرخارگل، سنبل الطیب، خار مریم، زوفا، به لیمو و بسیاری از گیاهان دارویی دیگر را دارا می باشد.

شرکت زرین گیاه ارومیه سالانه بالغ بر پنج میلیون عدد نشاء، قلمه و ریزوم گیاهان دارویی را با کیفیت بالا تولید می نماید.

بذر نشاهای تولید شده از شرکت های معتبر آلمانی خریداری شده و از کیفیت بالایی برخوردارند.

لیست بعضی از نشاء های تولیدی شرکت زرین گیاه ( توانایی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی را داریم )

آخرین تغییر قیمت: 20 اسفندماه 99

اگر جدول را بطور کامل نمی بینید جدول را به سمت راست یا چپ ببرید ( اسکرول کنید )

ردیف

نوع نشاء تولیدی

قیمت هر عدد نشاء (تومان)

روش تکثیر

نام انگلیسی

نام علمی

1

نهال کیسه ای گل محمدی کاشان (مخصوص اسانس گیری) 5 تن در هکتار وزن تر

بالای 5000 عدد قیمت 3500

قلمه

Persian rose, Damask rose

Rosa damascenae Mill

2

نهال کیسه ای گل محمدی تبریز (مخصوص اسانس گیری) 5 تن در هکتار وزن تر

بالای 5000 عدد قیمت 3500

قلمه

Persian rose, Damask rose

Rosa damascenae Mill

3

نهال کیسه ای گل محمدی سرخ (مخصوص خشک کردن)

بالای 5000 عدد قیمت 5000

قلمه

Persian rose, Damask rose

Rosa damascenae Mill

4

نهال کیسه ای گل محمدی صد پر (هم اسانس گیری و هم خشک کردن)

بالای 5000 عدد قیمت 10000

کشت بافت

Persian rose, Damask rose

Rosa damascenae Mill

5

اسطوخودوس

1000

بذر

Lavender

Lavandula officinalis

6

گل راعی

350

بذر

St. John̕ s wort

Hypericum perforatum

7

بادرنجبویه

350

بذر

Balm

Melissa officinalis

8

زوفا

350

بذر

Hyssop

Hyssopus officinalis L.

9

شیشا

350

بذر

Tansy

Tanacetum vulgare L.

10

مریم گلی

350

بذر

sage

Salvia officinalis

11

آویشن باغی

350

بذر

Thyme

Thymus vulgaris

12

سرخارگل

400

بذر

Purple coneflowers

Echinanaceae purpurea

13

فیسالیس دارویی

350

بذر

Alkekengi

Physalis alkekengi

14

آرتیشو

350

بذر

Artickoke

Cynara scolymus

15

خار مریم

350

بذر

Holy thistle

Silybum marianum

16

سنبل الطیب

400

بذر

valerian

Valeriana officinalis

17

گاوزبان ایرانی

350

بذر

viper̕ s bugloss

Echium amoenum

18

مرزنجوش کبیر

350

بذر

Marjoram

Origanum marjorana

19

به لیمو

700

قلمه

Lippia

Lippia citriodora

20

استویا (کشت بافت)

6000

قلمه

Stevia

Stevia rebaudiana

 

استویا (بذری)

1500

بذر    

21

ریزوم نعناع فلفلی

 بالای 100 کیلو، هر کیلو 25000 

ریزوم

Pepper mint

Menthea piperita

خرید بالای 10000 عدد نشاء یا قلمه، قیمت هر عدد نشاء یا قلمه طبق جدول بالا می باشد.

خرید بین 1000 الی 10000 عدد نشاء، بسته به نوع نشاء ( به غیر از قلمه گل محمدی، به لیمو ، استویا، اسطوخودوس ) قیمت هر عدد نشاء بین 700 الی 1000 تومان می باشد.

خرید زیر 1000 عدد نشاء، بسته به نوع نشاء ( به غیر از قلمه گل محمدی، به لیمو ، استویا، اسطوخودوس ) قیمت هر عدد نشاء بین 850 الی 1500 تومان می باشد.

آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشاء انواع گیاهان دارویی هستیم.

فروش نهال موز و نهال آناناس
نهال موز و نهال آناناس برای فروش موجود است. علاقمندان برای تهیه و خرید نهال موز و نهال آناناس لطفاً با شرکت تماس بگیرید.

نشاء گیاهان دارویی تولید شرکت

نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران

فروش انواع نشاهای گیاهان داروئی

توليد و فروش انواع نشا گياهان دارویی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشا انواع گیاهان دارویی می باشد. شرکت تعاونی زرین… ادامه مطلب

گیاهان دارویی تولید شرکت

گیاهان دارویی خشک

گیاهان دارویی تولیدی شرکت

ردیف نام گیاه نام علمی نوع محصول تولیدی 1 آرتیشو Cynara scolymus گیاه خشک و غنچه گل 2 آویشن باغی Thymus vulgaris گیاه خشک و اسانس 3 اسطوخودوس… ادامه مطلب

فروش و توزیع آلوئه ورا

برگ آلوئه ورا

فروش و توزیع برگ آلوئه ورا

شرکت زرین گیاه توزیع کننده و پخش کننده برگ و فرآورده های آلوئه ورا می باشد برای کسب اطلاعات بیشتر با شرکت تماس بگیرید. ادامه مطلب

تولید، عرضه و فروش کلکسیون گیاهان دارویی

کلکسیون گیاهان دارویی, مجموعه گیاهان دارویی, تولید کلکسیون گیاهان دارویی, فروش کلکسیون گیاهان دارویی, عرضه کلکسیون گیاهان دارویی

تولید، عرضه و فروش کلکسیون گیاهان دارویی

تولید، عرضه و فروش کلکسیون گیاهان دارویی کلکسیون گیاهی به مكاني اطلاق مي شود كه گياهان مختلف را در آن جمع آوري نموده و به طور طبيعي از آنها نگهداري… ادامه مطلب

تولیدات کشت بافتی

تولیدات کشت بافتی

تولیدات کشت بافتی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه فعالیت خود را در زمینه آموزش، کشت و پرورش و فرآوری گیاهان دارویی در سال 1389 آغاز نمود. این شرکت… ادامه مطلب

تولید گلدانی گیاهان دارویی

تولیدات گلدانی گیاهان دارویی

تولیدات گلدانی گیاهان دارویی اگر بخواهید می توانید در تمام فصول به خصوص فصل زمستان گیاهان دارویی را به عنوان سبزی در خانه تان پرورش دهید که از طعم و… ادامه مطلب