شرکت گیاهان دارویی زرین گیاه ( از تولید به مصرف ) تماس: مهندس سید حسن غیبی 09147297295

کاشت و فروش انواع نشاء و قلمه گیاهان دارویی
کاشت و فروش انواع نشاء و قلمه گیاهان دارویی
بسته بندی اصولی نشاء و قلمه گیاهان دارویی
بسته بندی اصولی نشاء و قلمه گیاهان دارویی
چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال
چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال
چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال
چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال
ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران
ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران
ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران
ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران
تولید در سینی کشت به درخواست مشتری
تولید در سینی کشت به درخواست مشتری
تولید کشت بافتی بعضی از گیاهان دارویی
تولید کشت بافتی بعضی از گیاهان دارویی
تولید گلدانی گیاهان دارویی به درخواست مشتری
تولید گلدانی گیاهان دارویی به درخواست مشتری
تولید نشاء و میوه فیسالیس خوراکی
تولید نشاء و میوه فیسالیس خوراکی
تولید نشاء فیسالیس دارویی
تولید نشاء فیسالیس دارویی
تولید نهال و قلمه گل محمدی
تولید نهال و قلمه گل محمدی
Previous Next Play Pause
کاشت و فروش انواع نشاء و قلمه گیاهان دارویی بسته بندی اصولی نشاء و قلمه گیاهان دارویی چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران تولید در سینی کشت به درخواست مشتری تولید کشت بافتی بعضی از گیاهان دارویی تولید گلدانی گیاهان دارویی به درخواست مشتری تولید نشاء و میوه فیسالیس خوراکی تولید نشاء فیسالیس دارویی تولید نهال و قلمه گل محمدی

فروش ویژه

 

هماور دارویی به صورت خشک به مقدار محدود موجود می باشد

 

کیلویی 400 هزار تومان

 

 

مقدمه ای بر فیتوشیمی (شیمی گیاهی)

از بدو پیدایش بشر عده ای به عنوان درمانگر ظاهر شدند. ابتدا تنها آنها می دانستند که یک برگ یا گِل چشمه خاص باعث نرم شدن یا التیام سریعتر زخم ها می شود. با گذشت زمان و مداوای زخم ها اطلاعات بیشتری راجع به چیزهای مفیدی که در طبیعت یافت می شود به دست می آید. بدین ترتیب درمانگران با داشتن اطلاعات بیشتر از بقیه افراد جامعه قبیله ای متمایز شدند. آنان تنها کسانی بودند که به دنبال این مطالب در دشت ها و جنگل ها به جستجو، مشاهده و آزمایش می پرداختند. آنان پیوسته در پی اطلاعات بیشتر بودند از این رو برای یافتن گیاهان موثرتر تلاش می کردند و هرگز از یافتن داروهای عجیبی که در طبیعت وجود دارد متحیر نمی شدند.

همانطور که امروز در بسیاری از فرهنگ ها مرسوم است، در ابتدا این اطلاعات از استاد به شاگرد منتقل می شد و ما در غرب این اطلاعات را دانش اولیه می نامیم. درمانگران بابلی، چینی و مصری اسرار معالجاتشان را بر روی سنگ نوشته های رسی یا پاپیروس نوشتند. بعدها مجربترین این درمانگران به دانشمندان، گیاه شناسان و داروسازانی صاحب نام مانند شن نونگ، تئوفراست، میتردات، جالینوس، دیسکورید و ابوعلی سینا مبدل شدند که از گنجینه های امروز به شمار می آیند.

فرانک د آملیوسر. هربالیست و شیمیدان تحلیلگری است که در زمینه صنایع دارویی 31 سال تجربه دارد. ایشان از طرف انجمن شیمیدانان تحلیلگر در سمت داور داروهای گیاهی و عضو موسسه فن آوری های غذایی برگزیده شده است. همچنین او در سال 1973 شرکت بیوباتونیکا را پایه گذاری نمود و نویسنده تعداد زیادی مقاله و کتاب در زمینه گیاهان دارویی است. اجزاء تشکیل دهنده داروها

اجراء تشکیل دهنده مهم دارویی گیاهان، گروه بسیار متنوعی از ترکیبات شیمیایی اند که از نظر قابلیت انحلال و پایداری، تنوع بیشتری در آنها مشاهده می‌ شود. این ترکیبات به شکل زیر رده بندی می شوند:

1- روغن های ثابت، چربی ها، موم ها (لیپیدها)

2-فنل ها

3- تانن ها

4- پروتئین ها

5- آلکالوئید ها

6- ئیدرات های کربن

7- گلیکوزیدها

8- روغن های فرار

9- رزین ها و ترکیبات رزین دار

1- لیپید ها

واژه لیپید ها به روغن های ثابت، چربی ها و موم ها اطلاق می شود. این ترکیبات استر اسید های چرب با زنجیر بلند، الکل و مشتقات مربوطه شان هستند. در گیاهان لیپیدها همراه با مواد غذایی ذخیره ای مانند پروتئین ها وجود دارند. در بیشتر موارد، این مواد در دانه ها، اسپور ها، اندام های چند ساله رویشی مثل پیاز ها ذخیره می شوند. به طور کلی چربی ها و روغن های ثابت، استر اسید های چرب با زنجیر بلندند (مثل: اسید استئاریک، اسید پالمتیک و اولئیک) که با الکل های تری هیدریک مانند گلیسرول تر کیب می شوند و از این رو آنها را تری گلیسیرید می نامند. موم ها به جای الکل تری هیدریک دارای قسمت هایی از الکل منو هیدریک قوی اند مانند: الکل های ستیل، میرستیل و استئاریل.

چربی ها و موم ها در تهیه دارو هایی که برای بیماری های پوستی تجویز می شوند مورد استفاده قرار می گیرند.

2- فنل ها

فنل ها ترکیباتی اند که در آنها یک یا چند گروه هیدروکسیل مستقیماً به هسته حلقوی متصل است. آنها در گیاهان فراوان یافت می شوند و معمولا مانند گلیکوزید ها به صورت تر کیب با قند ها وجود دارند. فنل ها در آب قابل حل بوده، در طبیعت به عنوان اسید های ملایم شناخته می شوند. فنل های پلی ئیدریک عوامل احیا کننده بسیار قوی به شمار می آیند. اسید های فنلی در گیاهان نیز یافت می شوند.

مانند: اسید کافئیک، فرولیک و کوماریک

3- تانن ها

تانن ها ترکیبات پیچیده ایی اند که معمولا به صورت مخلوط با پلی فنل ها وجود دارند. این گروه بزرگ از ترکیبات پیچیده در سلسله گیاهی به طور گسترده یافت می شوند. آنها معمولا در قسمت های خاصی از پیکر گیاه مانند: میوه ها، پوست، برگ ها، ساقه ها، ریشه ها و ... به چشم می خورند. به طور کلی تانن ها در آب حل شده، دارای عمل انقباضی و اغلب تلخ مزه اند. تانن ها قادر به رسوب پروتئین های محلول شده و قادرند با آنها ترکیب شوند. این امر از اثر آنزیم های پروتئولیک بر روی آنها جلوگیری می نماید. وقتی تانن ها برای بافت های زنده به کار برده شوند، نوعی واکنش که انقباضی نامیده می شود نشان می دهند که خود اساس کاربرد های درمانی آنها را تشکیل می دهد. در علم طب تانن ها را به عنوان قابض جاری معدی – روده ای و همچنین برای درمان خراشیدگی های پوست توصیه می شود. در فرآیند درمان سوختگی ها، پروتئن های بافت های روباز رسوب می کنند و پوشش محافظ و ضد میکروب نسبتا ضخیمی تشکیل می دهند که در زیر ترمیم بافت جدید اتفاق می افتد. محلول های تاننی در درمان پادزهری سموم  آلکالوئیدی بسیار با ارزش اند، زیرا با تشکیل تانن های نا محلول موجب غیر فعال شدن آلکالوئید ها می شوند. اخیرا به خاصیت ضد ویرسی و ضد سرطانی برخی تانن ها پی برده اند. تانن ها به دو گروه مجزا تقسیم می شوند. ا- تانن های هیدرولیز شونده یا پیروگالول (تانن های سیاه – آبی با کلرید فریک، TS) 2- تانن های غلیظ یا کاتکول (تانن های سیاه – سبز با کلرید، TS)

4- پروتئین ها

پروتئین ها ترکیبات آلی نیتروژن داری اند که به وسیله موجودات زنده تولید شده و در پیکر آنها یافت می شوند. این ترکیبات در هر سلسه گیاهی و جانوری وجود دارند. پروتئین های گیاهی به صورت بلور جدا می شوند. معمولا گیاهان پروتئین ها را به صورت دانه های آلورون ذخیره می کنند. پروتئین ها از مشخصات اسیدهای آمینه که واحد های ساختمانی آنها را می سازند به وجود می آیند.  این ترکیبات در متابولیسم نقش قابل توجهی دارند. تنها تعداد معدودی از پروتئین های جدا شده به عنوان عوامل درمان به کار می روند. کلیه فرآورده های غدد، دانه های روغنی گیاهان، آنتی توکسین ها، مم ها، گلوبولین هادارای پروتئین هایی اند که به صورت ترکیب با سایر مواد شیمیایی وجود دارند. تمام این مواد دارای اثر های درمانی اند.

5- آلکالوئیدها

واژه آلکالوئید را می توان به عنوان یک باز گیاهی تعریف کرد. آلکالوئید به معنی شبه قلیا است که به خاصیت قلیایی مواد تشکیل دهنده گیاهی اطلاق می شود. در اصل آلکالوئیدها ترکیبات نیتروژندار بازی با منشاء گیاهی اند که داری کنش های فیزیولوژیکی خاص می باشند. آلکالوئیدها در انسان واکنش های فیزیولوژیکی قوی همراه با اثرهای مخصوص ایجاد می کنند و به ویژه بر سیستم عصبی اثر دارند.

آلکالوئیدها در قسمت های مختلف پیکر گیاهان یافت می شوند. اما بیشتر در میوه ها، ساقه ها، پوست، ریشه ها، برگها و دانه ها به چشم می خورند. به طورکلی آلکالوئیدها در آب حل نمی شوند و در اتر یا کلروفرم و سایر حلال های غیرقطبی محلول اند. به طورکلی ساختارهای شیمیایی بازی عبارتنداز: فنیل آلکیل آمین، پیریدین، پیپریدین، تروپان، کینولین، ایزوکینولین، ایندول، کروبولین، امیدازول، پورین، فنانترون و استروئیدال.

نقش واقعی آلکالوئیدها در پیکر گیاهان به طور کامل شناخنه نشده است. خاصیت فارماکولوژی الکالوئیدها نیز بسیار متفاوت است. برخی ضد درد و و مخدر هستند (مرفین و کدیین)، برخی دیگر محرک سلسله اعصاب مرکزی اند (استریکنین و بروسین) در حالیکه رزپین فشار خون را پایین می آورد. آلکالوئیدها خواص فیزیکی و شیمیایی زیادی دارند. بشتر آنها به صورت متبلور و جامد هستند، همچنین در آب غیرمحلول یا کم محلول اند و با اسیدها، تولید املاح محلول در آب می کنند. آلکالوئیدهای ازاد، در اتر و کلروفرمدمحلول هستند ولی املاح آنها در این حلال ها، غیر محلول اند و به این وسیله آلکالوئیدها را می توان جدا ، خالص و تعیین مقدار کرد. از روش های کروماتوگرافی، تقطیر، رسوب دادن، کریستالیزه کردن و غیره برای جداسازی الکالوئید ها می توان استفاده کرد. در بین معرف های عمومی آلکالوئیدها، واکنر (یدرو پتاسیم)، میر (یدرور جیوه و پتاسیم)، دوژاندروف (یدور بیسپورت و پتاسیم) و تعدادی معرف معرف دیگر وجود دارند.

6- گلیکوزیدها

گلیکوزیدها مواد غیر احیاء کننده ای اند که در اثر ئیدرولیز معرف ها یا آنزیم ها، یک یا چند قند احیاء کننده تولید می کنند. قسمت غیرقندی مولکول را اگلیکون یا جنین و قسمت قندی را گلیکون می نامند.

اتصال های گلیکوزیدی: اتصال بین قند ر اگلیکون معمولا یک اتصال اکسیژنی است که قند احیاء کننده را به گروه ئیدروکسیل یا فنل اگلیکون متصل می سازد. این گلیکوزیدها از متداولترین گلیکوزیدهایی اند که در طبیعت یافت می شوند و گاهی آنها را اکسیژن – گلیکوزید می نامند. سایر گلیکوزیدهای موجود عبارتند از: گوگرد – گلیکوزیدها، نیتروژن – گلیکوزیدها. در گوگرد – گلیکوزید (مثل سینیگرین) قند به گروه تیول (سولفیدریل) اگلیکون متصل است. در نیتروژن-گلیکوزیدها (مانند قسمت استرپتیدین مربوط به استروپتومایسین، گلوکزآمین یا آدنوزین) قند به گروه آمین اگلیکون متصل است. کربن – گلیکوزیدها نیز وجود دارند (مثل باربالوئین) که در آن قند به وسیله پیوند کربن – کربن به اگلیکون اتصال می یابد.

رده بندی: معمولا گلیکوزیدها بر اساس خصلت شیمیایی اگلیکون و به شکل زیر رده بندی می شوند.

1- فنل (مثال: آبوتن)

2- الکل (مثال: سالیسین)

3- لاکتون یا کومارین (مثال: دافنین)

4- فلاون (مثال: روتین)

5- آنتروکینون (مثال:گلوکوآلو - امودین)

6- آلدئید (مثال: گلوکووانیلین)

7- سیانوفورها (مثال: آمیدگالین)

8- تیوسیانات (مثال: سینیگرین)

9- استروئید (مثال: دیژیتوکسین)

10-ساپونین (مثال: دیژیتونین)

11- ایندوکسیل (3-هیدروکسی ایندول) (مثال: ایندیکن)

12- سایر ترکیبات خنثی (مانند کروسین و پیکروسین، جنتیوپیسرین و جنتامارین)

عمل گلیکوزیدها در گیاهان: برخی واکنش ها به گلیکوزیدها نسبت داده می شود. مانند ذخیره سازی مواد قندی، تنظیم، زدودن سم و نقش های دفاعی.

فعالیت دارویی: گلیکوزیدها خواص دارویی مهمی دارند. مانند دجیتوکسین، استروفانتین و اوبائین که تحریک کننده های قلبی اند، سینوسیدها، کاساروئیدها و بتربالوئین ها ملین اند.سینیگرین (پس از ئیدرولیز شدن) محرک موضعی است، سالیسین یک مسکن و هیسپیریدین برای شکستگی مویی استفاده می شود.

7- اسانس ها یا روغن های فرار

روغن های فرار اصولا معطرند و در قسمت های مختلف پیکر گیاه یافت می شوند. آنها محصولات متابولیسم گیاهی به شمار می آیند. چون این ترکیبات در جریان بخار آب و در دمای بالا تبخیر می شوند لذا آنها را روغن های فرار می نامند. این مواد را روغن های اسانس دار نیز می نامند، زیرا حاوی اسانس ها یا اجزای متشکله معطر گیاه می باشند. استخراج این مواد بیشتر به کمک تقطیر با بخار آب انجام می گیرد که در آب حل نمی شوند. اسانس ها در الکل ها و دیگر حلال های آلی چون اتر، پترولیوم و ... حل می شوند، هنگامی که تازه اند، بی رنگ هستند و در این حالت هیچ گونه همانندی با مواد روغنی ندارند.

روغن های فرار نقش مهمی در اقتصاد بشر ایفاء می کنند. خواص درمانی روغن های فرار بسیار متنوع است که از جمله آنها ایجاد تحریکات موضعی، ضد نفخ، مدر، گندزای ملایم، حساسیت های موضعی و ضد کرم یا انگل اند. البته روغن های فرار را می توان به عنوان ادویه یا چاشنی در مواد غذایی شیرینی پزی، نوشابه ها، داروسازی، مواد آرایشی، تنباکو نیز به کار برد . بی تردید وجود روغن های گندزدا در ادویه جات از رشد بی رویه باکتری ها جلوگیری می کند و در نتیجه مواد غذایی دیرتر فاسد می شود. علاوه بر این ها روغن های فرار در عطرسازی نیز به طور گسترده کاربرد دارند.

رده بندی

1- روغن های فرار ئیدروکربن دار: نارنج، ترپانتین، سروکوهی، روغن کاد و ...غیره

2- روغن های فرار الکل دار: نعناع، گشنیز، سوزن چوپان، چوب درخت صندل و ...غیره

3- روغن های فرار استردار: اسزوخودوس، رزمارینوس، پرتقال، نرولی و ...غیره

4- روغن های فرار آلدئید دار: پوست دارچین، پوست کاسیا، لیمو، و...غیره

5- روغن های فرار ستون دار: زیره سیاه، شوید، نعنای معمولی و...غیره

6- روغن های فرار فنل دار: برگ دارچین، میخک، آویشن، بادیان رومی، پونه و ...غیره

7- اترها: انیسون، بادیان خطایی، رازیانه، جعفری، سیاه دانه و ...غیره

8- اکسیدها و پراکسیدها: اکالیپتوس، کاجو پوت، سلمه تره و ...غیره

9- ترکیبات غیر ترپنوئیدی که از گلیکوزیدها مشتق شده اند:خردل، امرودی، بادام تلخ و...غیره

نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران

 

توليد و فروش انواع نشا گياهان دارویی

شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشا انواع گیاهان دارویی می باشد.

شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر پايه دانش فني روز و تجربه چندين ساله در عرصه تولید نشا گياهان دارويي توانسته است تا با توليد کيفي انواع نشا گیاهان دارویی گامي بزرگ در نهادينه کردن فرهنگ جايگزيني روش هاي کشت سنتي با کشاورزي مدرن روز جهان بردارد. لذا از متقاضیان عزیز تقاضا می گردد نسبت به دادن سفارش با آقای سید حسن غیبی به شماره موبایل ۰۹۱۴۷۲۹۷۲۹۵ تماس گرفته و جهت هماهنگی بیشتر اعلام آمادگی فرمایند. شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بعد از عقد قرارداد، در هر میزانی توانایی تولید نشاءهای گیاهان دارویی مانند نعناع فلفلی، مریم گلی دارویی، بادرنجبویه، آویشن باغی، سرخارگل، سنبل الطیب، خار مریم، زوفا، به لیمو و بسیاری از گیاهان دارویی دیگر را دارا می باشد.

شرکت زرین گیاه ارومیه سالانه بالغ بر پنج میلیون عدد نشاء، قلمه و ریزوم گیاهان دارویی را با کیفیت بالا تولید می نماید.

بذر نشاهای تولید شده از شرکت های معتبر آلمانی خریداری شده و از کیفیت بالایی برخوردارند.

لیست بعضی از نشاء های تولیدی شرکت زرین گیاه ( توانایی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی را داریم )

آخرین تغییر قیمت: 20 اسفندماه 99

اگر جدول را بطور کامل نمی بینید جدول را به سمت راست یا چپ ببرید ( اسکرول کنید )

ردیف

نوع نشاء تولیدی

قیمت هر عدد نشاء (تومان)

روش تکثیر

نام انگلیسی

نام علمی

1

نهال کیسه ای گل محمدی کاشان (مخصوص اسانس گیری) 5 تن در هکتار وزن تر

بالای 5000 عدد قیمت 3500

قلمه

Persian rose, Damask rose

Rosa damascenae Mill

2

نهال کیسه ای گل محمدی تبریز (مخصوص اسانس گیری) 5 تن در هکتار وزن تر

بالای 5000 عدد قیمت 3500

قلمه

Persian rose, Damask rose

Rosa damascenae Mill

3

نهال کیسه ای گل محمدی سرخ (مخصوص خشک کردن)

بالای 5000 عدد قیمت 5000

قلمه

Persian rose, Damask rose

Rosa damascenae Mill

4

نهال کیسه ای گل محمدی صد پر (هم اسانس گیری و هم خشک کردن)

بالای 5000 عدد قیمت 10000

کشت بافت

Persian rose, Damask rose

Rosa damascenae Mill

5

اسطوخودوس

1000

بذر

Lavender

Lavandula officinalis

6

گل راعی

350

بذر

St. John̕ s wort

Hypericum perforatum

7

بادرنجبویه

350

بذر

Balm

Melissa officinalis

8

زوفا

350

بذر

Hyssop

Hyssopus officinalis L.

9

شیشا

350

بذر

Tansy

Tanacetum vulgare L.

10

مریم گلی

350

بذر

sage

Salvia officinalis

11

آویشن باغی

350

بذر

Thyme

Thymus vulgaris

12

سرخارگل

400

بذر

Purple coneflowers

Echinanaceae purpurea

13

فیسالیس دارویی

350

بذر

Alkekengi

Physalis alkekengi

14

آرتیشو

350

بذر

Artickoke

Cynara scolymus

15

خار مریم

350

بذر

Holy thistle

Silybum marianum

16

سنبل الطیب

400

بذر

valerian

Valeriana officinalis

17

گاوزبان ایرانی

350

بذر

viper̕ s bugloss

Echium amoenum

18

مرزنجوش کبیر

350

بذر

Marjoram

Origanum marjorana

19

به لیمو

700

قلمه

Lippia

Lippia citriodora

20

استویا (کشت بافت)

6000

قلمه

Stevia

Stevia rebaudiana

 

استویا (بذری)

1500

بذر    

21

ریزوم نعناع فلفلی

 بالای 100 کیلو، هر کیلو 25000 

ریزوم

Pepper mint

Menthea piperita

خرید بالای 10000 عدد نشاء یا قلمه، قیمت هر عدد نشاء یا قلمه طبق جدول بالا می باشد.

خرید بین 1000 الی 10000 عدد نشاء، بسته به نوع نشاء ( به غیر از قلمه گل محمدی، به لیمو ، استویا، اسطوخودوس ) قیمت هر عدد نشاء بین 700 الی 1000 تومان می باشد.

خرید زیر 1000 عدد نشاء، بسته به نوع نشاء ( به غیر از قلمه گل محمدی، به لیمو ، استویا، اسطوخودوس ) قیمت هر عدد نشاء بین 850 الی 1500 تومان می باشد.

آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشاء انواع گیاهان دارویی هستیم.

فروش نهال موز و نهال آناناس
نهال موز و نهال آناناس برای فروش موجود است. علاقمندان برای تهیه و خرید نهال موز و نهال آناناس لطفاً با شرکت تماس بگیرید.

نشاء گیاهان دارویی تولید شرکت

نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران

فروش انواع نشاهای گیاهان داروئی

توليد و فروش انواع نشا گياهان دارویی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشا انواع گیاهان دارویی می باشد. شرکت تعاونی زرین… ادامه مطلب

گیاهان دارویی تولید شرکت

گیاهان دارویی خشک

گیاهان دارویی تولیدی شرکت

ردیف نام گیاه نام علمی نوع محصول تولیدی 1 آرتیشو Cynara scolymus گیاه خشک و غنچه گل 2 آویشن باغی Thymus vulgaris گیاه خشک و اسانس 3 اسطوخودوس… ادامه مطلب

فروش و توزیع آلوئه ورا

برگ آلوئه ورا

فروش و توزیع برگ آلوئه ورا

شرکت زرین گیاه توزیع کننده و پخش کننده برگ و فرآورده های آلوئه ورا می باشد برای کسب اطلاعات بیشتر با شرکت تماس بگیرید. ادامه مطلب

تولید، عرضه و فروش کلکسیون گیاهان دارویی

کلکسیون گیاهان دارویی, مجموعه گیاهان دارویی, تولید کلکسیون گیاهان دارویی, فروش کلکسیون گیاهان دارویی, عرضه کلکسیون گیاهان دارویی

تولید، عرضه و فروش کلکسیون گیاهان دارویی

تولید، عرضه و فروش کلکسیون گیاهان دارویی کلکسیون گیاهی به مكاني اطلاق مي شود كه گياهان مختلف را در آن جمع آوري نموده و به طور طبيعي از آنها نگهداري… ادامه مطلب

تولیدات کشت بافتی

تولیدات کشت بافتی

تولیدات کشت بافتی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه فعالیت خود را در زمینه آموزش، کشت و پرورش و فرآوری گیاهان دارویی در سال 1389 آغاز نمود. این شرکت… ادامه مطلب

تولید گلدانی گیاهان دارویی

تولیدات گلدانی گیاهان دارویی

تولیدات گلدانی گیاهان دارویی اگر بخواهید می توانید در تمام فصول به خصوص فصل زمستان گیاهان دارویی را به عنوان سبزی در خانه تان پرورش دهید که از طعم و… ادامه مطلب