شرکت گیاهان دارویی زرین گیاه ( از تولید به مصرف ) تماس: مهندس سید حسن غیبی 09147297295

کاشت و فروش انواع نشاء و قلمه گیاهان دارویی
کاشت و فروش انواع نشاء و قلمه گیاهان دارویی
بسته بندی اصولی نشاء و قلمه گیاهان دارویی
بسته بندی اصولی نشاء و قلمه گیاهان دارویی
چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال
چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال
چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال
چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال
ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران
ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران
ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران
ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران
تولید در سینی کشت به درخواست مشتری
تولید در سینی کشت به درخواست مشتری
تولید کشت بافتی بعضی از گیاهان دارویی
تولید کشت بافتی بعضی از گیاهان دارویی
تولید گلدانی گیاهان دارویی به درخواست مشتری
تولید گلدانی گیاهان دارویی به درخواست مشتری
تولید نشاء و میوه فیسالیس خوراکی
تولید نشاء و میوه فیسالیس خوراکی
تولید نشاء فیسالیس دارویی
تولید نشاء فیسالیس دارویی
تولید نهال و قلمه گل محمدی
تولید نهال و قلمه گل محمدی
Previous Next Play Pause
کاشت و فروش انواع نشاء و قلمه گیاهان دارویی بسته بندی اصولی نشاء و قلمه گیاهان دارویی چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران تولید در سینی کشت به درخواست مشتری تولید کشت بافتی بعضی از گیاهان دارویی تولید گلدانی گیاهان دارویی به درخواست مشتری تولید نشاء و میوه فیسالیس خوراکی تولید نشاء فیسالیس دارویی تولید نهال و قلمه گل محمدی

زغال اخته

نام انگلیسی: Cornelian cherry

نام علمی: Cornus mas

خانواده: Cornaceae
 

گیاه شناسی

زغال اخته به شکل درختچه ای به ارتفاع 6 – 4 متر  و حاوی گونه های خزاندار و دائم سبز می باشد. برگ های این گیاه بیضی شکل بوده و با حاشیه ساده و مواج  حاوی دمبرگ های کوتاه (5 تا 10 میلی متر) می باشد که برگ ها به صورت متناوب روی شاخه ها قرار گرفته اند. گل های زغال اخته در اوایل بهار قبل از ظهور برگ ها (اول گل) بر روی گل آذین چتری ظاهر می شوند. همچنین در قاعده هر گل آذین 4 برگچه مقعر به شکل بیضی که گوشوارک نامیده می شوند تشکیل می گردد. در هر گل معمولاً 4 گلبرگ زرد رنگ، 4 کاسبرگ، 4 پرچم و یک مادگی دو برچه ای وجود دارد. مدت گلدهی در این گیاه 10 تا 14 روز بوده و در هر گل آذین به طور متوسط 12 تا 25 گل بوجود می آید. گرده افشانی گل ها توسط حشرات انجام می شود. تولید شهد در قاعده گلبرگ ها موجب جلب حشرات و گرده افشانی می گردد. جوانه های بارور زغال اخته به صورت جانبی روی شاخه یکساله تشکیل می شود. از جمله ویژگی های گیاه شناسی  بارز زغال اخته، طرز قرار گرفتن جوانه ها یا برگ ها در روی شاخه ها است که به صورت متقابل متلاقی است. در اين حالت زاويه انحراف 90 درجه است. زيرا هرجوانه با جوانه متقابل زاويه انحرافش 180 درجه است اما چون با جوانه بالاتر و پايين تر به صورت متلاقي قرار گرفته، لذا زاويه بين جوانه ها 90 درجه است شاخه های یکساله به رنگ زرد مایل به سبز بوده و پوست تنه گیاه به رنگ قهوه ای می باشد. در اواخر فصل رشد رنگ قرمز مایل به ارغوانی در برگ ها پدیدار می شود. گل انگیزی در زغال اخته در اواخر پاییز صورت می گیرد. میوه این گیاه بسته به نوع رقم می تواند زودرس یا دیررس باشد. میوه ها معمولاً به رنگ قرمز تیره بوده و بیضی شکل هستند. طول میوه 5/1 – 1 سانتی متر می باشد. میوه در این گیاه از نوع شفت محسوب می شود و منحنی رشد آن از نوع سیگموئید مضاعف می باشد. ریشه در زغال اخته سطحی است. پوست تنه آن قهوه ای مایل به زرد است.

سیاه آل گونه ای از زغال اخته بوده و گل آذین این گیاه برخلاف زغال اخته فاقد گوشوارک بوده و برگ ها به صورت متقابل بر روی شاخه قرار می گیرند. و رنگ آنها در پاییز قرمز می شود. سیاه آل به قطر 5 سانتی متر بوده و رنگ ارغوانی تیره دارند.

محل رویش و شرایط اقلیمی

زغال اخته در اصل بومی مناطق گرم و مرطوب بوده و در طی فصل رشد خود به رطوبت زیاد نیازمند می باشد. این گیاه می تواند در دوره رکود و استراحت تا دمای منفی 15 (15 -) درجه را تحمل نماید ولی به سرمای دیررس بهاره حساسیت زیادی دارد. علت این امر نیز ظهور گل های این گیاه در اوایل بهار است. از آنجا که گرده افشانی این گیاه توسط زنبور عسل انجام می شود، عواملی مانند بارندگی و وجود هوای ابری محدودکننده بوده و با کاهش فعالیت زنبورها میزان گرده افشانی را نیز کاهش می دهند. ریزش میوه ها در زغال اخته می تواند تحت تأثیر عواملی مانند کمبود آب و خشکی، کمبود عناصر و مواد غذایی و وجود بادهای گرم و خشک انجام شود. خاک های سبک با بافت شنی رسی برای کشت زغال اخته مناسب است. این گیاه به زهکش ضعیف خاک و وجود شرایط غرقابی حساسیت زیادی دارد. شوری و خشکی نیز از عوامل محدودکننده کشت این گیاه هستند زیرا زغال اخته به وجود چنین شرایطی نیز حساس می باشد.

ترکیبات شیمیایی و خواص دارویی

زغال اخته شامل ترکیبات ایریدویدس (لگانین، وربنالین)، آنتوسیانین ها (پلارگونیدین،سیانیدین) فلاونوئید (کورسیتین، هاپروساید، میریسیدین)، اسید فنولیک (اسید گالیک، کافئیک اسید، بنزوئیک اسید)، تریترپنوئید ها (اورسولیک اسید، اولنولیک اسید)، کربوهیدرات ها (پکتات کلسیم)، تانن ها (تلی ماگراندین، کورنوسین، اونو تیئن، ایزوترچبین)، کاروتنوئیدها، اسید های چرب (اولئیک اسید، پالمتیک اسید، استئاریک اسید) و ترکیبات دیگری مثل تارتاریک اسید، سیتریک اسید و سوکسنیک اسید می باشد.

این میوه ترش مزه بوده و مورد علاقه بچه ها و خانم ها می باشد.

زغال اخته در درمان غلظت خون، کاهش فشار خون، مقوی معده، صفرا بر، اشتها آور، آسم و ریه، تنظیم حرارت نامنظم بدن، تب شبانه پاها به کار می رود.

خوردن میوه زغال اخته خون را رقیق و قلیایی می نماید. بهترین میوه در تصفیه خون و تولید خون پاک و سالم می باشد. این میوه ترش مزه معده و روده را تقویت می بخشد، نفخ و گاز معده را دفع می کند. سوء هاضمه و ورم معده را از بین می برد، اسید اضافی معده و صفرا بر اضافی را پاک و زهکشی می نماید تحریک اشتها نموده باعث هضم غذا می شود.

میوه زغال اخته از دیر باز در تصفیه خون و تنظیم فشار دفع چربی و کثافت خون مورد توجه بوده و در این زمینه نتیجه دلخواه به دست می دهد. خوردن میوه زغال اخته تحریکات عصبی را فرو می نشاند. در آرام ساختن سر درد های صفراوی و عصبی مفید واقع می شود. اگر خانم هایی که مشکل قاعدگی ماهانه دارند و از دفع آن در عذابند مدتی جوشانده میوه خشک این گیاه را بنوشند مشکلشان حل و بر طرف خواهد شد.

جوشانده پوست و گل این درخت تب بر است و تب شبانه پاها و داغی و حرارت نامنظم بدن را تنظیم می کند. این جوشانده در بیماری رماتیسم بسیار عالی واقع می شود.

جوشانده قره قات و میوه زغال اخته از هر کدام برابر هم در دفع و تنظیم چری خون، رفع خستگی و کسالت، سستی و بی تحرکی اندام اعجاز می کند.

جوشانده میوه خشک در درمان آسم و خاموش نمودن حملات آسمی، آماس ریه، عفونت و خلط سینه شفابخش است. برای این منظور به مقدار لازم بجوشانید کمی عسل اضافه نموده و 2 وعده در روز صبح و شب یک استکان بنوشید تا پایان بهبودی این شیوه را ادامه دهید.

این میوه سرشار از ویتامین C  می باشد به همین دلیلدر سرماخوردگی مفید است و برای تنظیم اشتها و جلوگیری از تنبلی و کم کاری تیروئید اثر عالی دارد.

تکثیر:

اگرچه زغال اخته را می توان با روش های خوابانیدن شاخه و یا پیوند نیز تکثیر نمود ولی این روش ها چندان متداول نیستند. بذر آن نیز به دلیل تفرق صفات و ایجاد گیاهانی که شبیه پایه مادری نیستند، استفاده نمی شود. برای ازدیاد از طریق قلمه باید در اواخر بهار قلمه های چوب نرم دارای برگ تهیه شده و با تیمار با مواد ریشه زا و استفاده از سیستم مه پاش ریشه دار شوند. اما متداول ترین روش تکثیر این گیاه جداسازی و کشت پاجوش ها می باشد. برای این هدف در دوره استراحت گیاه، پاجوش ها از پایه مادری جدا می شوند.

آماده کردن زمین

قبل از کشت نهال اقدام به شخم زمین نموده و 30 – 20 تن کود دامی به خاک اضافه می کنند. بعد از تسطیح خاک، فواصل کشت را معین نموده و چاله هایی به عمق 40 – 30 سانتی متر ایجاد می کنند. بهتر است قبل از کشت نهال به داخل چاله کمی کود دامی پوسیده همراه با گ.گرد اضافه نمد. در صورت هدایت زغال اخته به صورت تک تنه، فاصله بین نهال ها 5/2 – 2 متر و فاصله ردیف های کشت 5/3 – 3 متر در نظر گرفته می شود. اما در روش هدایت نهال به صورت چند تنه، فاصله بین نهال ها 5/3 – 3 متر و فاصله ردیف های کشت 4 مر در نظر گرفته می شود. در مناطقی که زمستان های ملایم دارند می توان نهال ها را در فصل پاییز به زمین اصلی انتقال داد. در مناطق سرد، زمان مناسب کشت نهال اوایل بهار می باشد.

تدابیر زراعی

بعد از کشت نهال باید بلافاصله اقدام به آبیاری نمود. در ضمن زغال اخته به آبیاری نیاز دارد و هر روز 10 الی 12 روز یک بار باید نهال ها آبیاری شوند. در صورت هدایت زغال اخته به صورت تک تنه باید پاجوش های به وجود آمده را حذف نمود. در روش هدایت بوته ای اجاره رشد به پاجوش ها داده می شود. برای جلوگیر از فرسایش خاک و حفظ رطوبت، در وسط ردیف های کشت، گیاهان پوششی از قبیل یواف کاشته ی شود. در ضمن برای حفظ رطوبت خاک می توان از مالچ کاه و کلش نیز استفاده استفاده نمود. زغال اخته ریشه های سطحی حاصل می کند و نباید شخم عمیق زده شود. زیرا به ریشه های نزدیک سطح خاک آسیب می رسد.

هرس زغال اخته شامل حذف شاخه های مسن و خشک می باشد و در بقیه شاخه ها، هرس سبک انجام داده می شود. هرس در اوایل بهار قبل از بیدار شدن جوانه ها انجام می گیرد. حذف شاخه های ضعیف موجب تشکیل شاخه های قوی می گردد. در صورت هرس شدید، عملکرد زغال اخته کاهش می باید.

برداشت:

میوه زغال اخته نافرازگرا یا غیرکلیماتریک بوده و در اردیبهشت ماه تشکیل می شوند. بعد از گذشت 3 تا 4 سال از کشت، تولید محصول در زغال اخته آغاز می گردد. زمان برداشت محصول در ارقام زودرس و دیررس متفاوت می باشد. برداشت در ارقام دیررس در نیمه دوم مرداد و در ارقام زودرس در خرداد ماه صورت می گیرد. برای ارسال به بازارهای دور دست، میوه زغال اخته کمی سفت برداشت می شود. تغییر رنگ دم میوه به آبی تیره و سهولت جدا شدن میوه از شاخه جزء مهمترین شاخص های برداشت در میوه زغال اخته محسوب می شوند. علاوه بر مصرف میوه به صورت تازه خوری، برای تهیه کنسرو، لواشک و منجد نگهداری نیز استفاده می شود. میانگین عملکرد این گیاه 22 تن در هکتار گزارش شده است.

نشاء گیاهان دارویی تولید شرکت

نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران

فروش انواع نشاهای گیاهان داروئی

توليد و فروش انواع نشا گياهان دارویی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشا انواع گیاهان دارویی می باشد. شرکت تعاونی زرین… ادامه مطلب

گیاهان دارویی تولید شرکت

گیاهان دارویی خشک

گیاهان دارویی تولیدی شرکت

ردیف نام گیاه نام علمی نوع محصول تولیدی 1 آرتیشو Cynara scolymus گیاه خشک و غنچه گل 2 آویشن باغی Thymus vulgaris گیاه خشک و اسانس 3 اسطوخودوس… ادامه مطلب

فروش و توزیع آلوئه ورا

برگ آلوئه ورا

فروش و توزیع برگ آلوئه ورا

شرکت زرین گیاه توزیع کننده و پخش کننده برگ و فرآورده های آلوئه ورا می باشد برای کسب اطلاعات بیشتر با شرکت تماس بگیرید. ادامه مطلب

تولید، عرضه و فروش کلکسیون گیاهان دارویی

کلکسیون گیاهان دارویی, مجموعه گیاهان دارویی, تولید کلکسیون گیاهان دارویی, فروش کلکسیون گیاهان دارویی, عرضه کلکسیون گیاهان دارویی

تولید، عرضه و فروش کلکسیون گیاهان دارویی

تولید، عرضه و فروش کلکسیون گیاهان دارویی کلکسیون گیاهی به مكاني اطلاق مي شود كه گياهان مختلف را در آن جمع آوري نموده و به طور طبيعي از آنها نگهداري… ادامه مطلب

تولیدات کشت بافتی

تولیدات کشت بافتی

تولیدات کشت بافتی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه فعالیت خود را در زمینه آموزش، کشت و پرورش و فرآوری گیاهان دارویی در سال 1389 آغاز نمود. این شرکت… ادامه مطلب

تولید گلدانی گیاهان دارویی

تولیدات گلدانی گیاهان دارویی

تولیدات گلدانی گیاهان دارویی اگر بخواهید می توانید در تمام فصول به خصوص فصل زمستان گیاهان دارویی را به عنوان سبزی در خانه تان پرورش دهید که از طعم و… ادامه مطلب